"Uvijek ćemo te voljeti Whitney"
0
Reakcije na vijest o smrti Whitney Houston
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Biber nešto izjavljuje, a dojio je sisu kad je Whitney harala scenom
Pa zar treba neko umrijeti da bi svi ispali pametni i tako ga hvalili....pa zasto to isto nisu govorili kad je bila ziva, vec su je mediji pljuvali kako se drogira, opija i tome slicno.....sad ce ispasti veca legenda nego sto jeste, kao sto to obicno biva sa ovim preminulim poznatim licnostima :O
BURN IN HELL BOBBY
Najsmijesniji su ljudi na facebooku, svi postavljaju njene pjesme i pridruzuju se grupama sa njenim imenom, a kunem vam se NIKO, NIKADA NJENE PJESME DO TADA NIJE STAVLJAO! Kakvo licemjerje!
e vala nek se i kim oglasila, to je vazno.
Ona nikada neće biti zaboravljena kao jedan od najvećih glasova koji je ikada krasio Zemlju\". nešto vam ne štima s ovom rečenicom
Bem ti komemoraciju gdje je Biber mjerodavan. Whitney je bila fenomenalna pjevacica, ali je sama sebi presudila. ali eto... O mrtvima sve najbolje.
narkomanka, ne znaju sta ce od para pa se guze iz hobija, i experimantisu sa drogama
Jel ovo Google translate radio?
I ja volim Sejlu Najvise
Počivaju u miru. Ostavila si za sobom tragove...
volim svoju sestru Lejlu najvise na svijetu *_*
http://www.youtube.com/watch?v=-iDq0Tdja4A
Jedna Musterija Manje