"Uvijek ćemo te voljeti Whitney"
0

Reakcije na vijest o smrti Whitney Houston

FENA
Iznenadna smrt 48-godišnje američke pop ikone Whitney Houston u subotu na Beverly Hillsu izazvala je brojne reakcije njezinih prijatelja, kolega i obožavatelja, a američka TV mreža ABC News na web stranici prenosi neke njihove izjave i poruke na Twitteru.

Quincy Jones: "Ja sam apsolutno slomljenog srca na vijest o smrti Whitney. Ashford & Simpson su me prvi upozorili na Whitney kad joj je bilo samo 16 godina i uvijek žalim što nisam imao priliku raditi s njom. Bila je uistinu originalna i neusporedivi talent. Strašno će mi nedostajati".

Mariah Carey: "Slomljenog sam srca i sa suzama u očima zbog šokantne smrti moje prijateljice, neusporedive Whitney Houston. Moja iskrena sućut obitelji Whitney i svim njezinim milionima obožavatelja diljem svijeta. Ona nikada neće biti zaboravljena kao jedan od najvećih glasova koji je ikada krasio Zemlju".

Nick Cannon: "Počivala u miru Whitney Houston, istinska kraljice".

Katy Perry: "Uvijek ćemo te voljeti Whitney, počivala u miru".

Ellen DeGeneres: "Moje srce i molitve idu njezinoj kćeri i obitelji".

Russell Simmons: "Počivala u miru Whitney Houston, stvarno ne mogu vjerovati u to".

Kim Kardashian: "Upravo sam čula tragičnu vijest da je Whitney Houston preminula. Molim za njezinu kćer i najmilije. Uvijek ćemo te voljeti Whitney ... "

Justin Bieber: "Jedan od najvećih glasova ikada je upravo otišao. Počivala u miru Whitney Houston. Moje molitve idu njezinim prijateljima i obitelji".

Nick Lachey: "Kako je tragično čuti o odlasku Whitney Houston. Takva šteta. Imala je jedan od najlegendarnijih glasova moga života".

Wendy Williams: "Moja obitelj i ja smo tužni zbog gubitka istinske ikone i legende - Whitney Houston. Naše misli i molitve su s cijelom obitelji Houston".

Dwyane Wade: "Počivala u miru legendo. Tužan dan za ljubitelje glazbe ... Whitney Houston treba slaviti jer nas je blagoslovila sa svojim darovima .. kao ikona, majka i ljepotica".

Aretha Franklin: "Ja jednostavno ne mogu govoriti o tome. To je tako zapanjujuće i nevjerojatno. Nisam mogla vjerovati u to što sam čitala na TV ekranu. Moje srce je sa Cissy (Whitney), njezinom kćeri Bobbi Kris, njezinom obitelji i s Bobbyem (Brownom)".

Bivši suprug Whitney Houston, raper Bobby Brown, nastupio je u subotu navečer u Southavenu u saveznoj državi Mississippi, osvrčući se na bivšu partnericu kada se popeo na pozornicu:

"Želio bih reći, volim te Whitney. Najteža stvar za mene je bilo doći na ovu pozornicu".

U stanci nastupa Bobby Browna i njegove grupe New Edition, publika je mogla čuti rani hit Whitney Houston "You Give Good Love".