Smeta mu medijska pažnja
0
Rambo Amadeus: Osjećam se kao Paris Hilton
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
12 bodova iz Bosne i Hercegovine odmah, poznaniče sa Baščaršije....
Svjetski megacar!!
Osječam se kao plagijator
http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc&feature=related
Brega je jednom izjavio da ako muzicar prodje u Konjicu, njegova karijera je osudjena na uspjeh. Vodeci se tom izjavom, Rambo je jedan od prvih koncerata odrzao u Konjicu, gdje je zapravo i postao MegaCar. 12 points from Konjic!!!
EDU-TEJMENT, pa neka oni misle (\"intelekutalac\"-i)! Ja navijam za tvoje kljuse! :)
Vi kao sad necete slusati Ramba a zapravo nikada niste ni kuzili sta je lik porucivao.
rambo kralju samo napred :)
Ne prdi Rambo! Licemjeran si. Do sada si kao pjevao protiv Eurosonga, a sada pricas neku drugu pricu. Uzdaj se ti sada u Norvezane i Fince, ja te vise necu slusati. Kao i tona nekih tvojih bivsih fanova... Hebo te Laka i ti njega!
Rambo, care, daj skokni do Tuzle i slozi jedan koncert da se onako bas odvalimo, u zadnje vrijeme nam dolaze samo neke budale tipa Bajaga i slicne pomije, zeljni smo kvalitetne zayebancije i dobre muzike.
intergalakticki mega imperator. rambo majstore, glasamo za tebe, budi nam predsjednik drzave rambo majstore
Kaže Rambo Đe si Đenis, jes\' to ti? Jesam Rambo stara brokvo, ne daj im se iznervirati! Đe si Đenis, jes\' to ti? Što se raja tiče, ođe ti je velika gužva ne može da se diše od penzionera Hendrix pije k\'o spužva Che Guevara drži kiosk prodaje kubanskih cigara... A što se.... ostalih stvari tiče dragi Rambo ti izvoli pa pitaj...
tip ima svoj film
RASMC! Rambo care baci nam cigare :)
Jah, do juce se ovi i slicni rokeri zgrazavaju ovakvih festivala... ma bjazi prodane duse, nista drugo, isti si rambo ko pink trebulje..