Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=koBWtYVRf-0 Evo odakle se je i Kiki posluzio, pa ako Regina treba potpisati njega onda bi i on trebao da potpise Kansas u svojoj pjesmi.
KOJE SVOJE? KOGA DA PODRZIMO? RAKU MARICA ILI DERPEA KUKRICA? KARADZICA? MLADICA? ARKANA? DODIKA? BISTRU VODU? BRENU? NA KOGA MISLIS DA PODRZIMO SVOJE? KOJI SU NASI?
Joj kako jadan Bosansko-Hercegovacki mentalitet. Umjesto da podrze svoje, ovi iznad mene kude nasu pjesmu. O plagijatu, moje licno misljenje, nema govora. Ako dvije pjesme lice po jednom taktu, ne moze se reci da je plagijat ili losa kopija. Da 16. pobijedimo, svi bi se poklopili kao neke bubice i govorili \"jao znao sam, najbolji smo, super pjesma...\" i tome slicno, a do jucer su ti isti po web portalima pisali o svojoj zemlji i svojim predstavnicima sve najgore.. Stvarno sramota!!! Svacije postujemo, samo vlastito nikako.. A sve hocemo negdje u neku Evropu.. Ma koju Evropu? Ne zasluzujemo mi s ovakvim mentalitetom ni E od Evrope, a kamoli nositi status clanicen EU.. Ccc Jos jednom SRAMOTA!!! Stidite se svi vi koji kudite svoju domovinu, a jedete hljeb preko njenih ledja i uzivate na njenoj teritoriji.. Stidite se! Momci iz Regine - svaka cast.. Pjesma je super.. I sigurna sam da cete nas predstaviti u najboljem svjetlu :)
ma lol ba... Pa niko ne kaze da je Regina uzela te 3 famozne note ili sta god da kome u ovim pjesmama lici, od Kikija ili ma koga...nego je fol sto su to upravo tako generalno isfurane melodije, kako strofa tako i refren, nevezano i za Reginu, Kikija ili Eurosong. Ako Dejan moze navesti 3...malo procackajte memoriju, sjeticete ih se 33.
a dejan kukrić je dobio pare od rake marića i regina ide u moskvu. as simple as that. da, i mi smo idioti zadnji što dozvolimo da se to u naše ime dešava i ovdje se prepucavamo je li ili nije plagijat.
pjesma je sranje i jedna i druga
Uh; pravljeno je poredjene partiturnih napisa i mjernih taktova - refren je gotovo identican, ako ne i skroz isti. Ostatak pjesme i nije, ali ako cemo sa strucnog stanovista - \"Regina\" jeste maznula dobar dio pjesme \"Oltar\". Steta, mogli su i bez toga; ovako sad samo na sva usta govore da nije plagijat, umjesto da zacute... Kad se neko brani, onda uvijek postoji sumnja da je zaista uradio nesto naopako. U ovom slucaju: JESU ukrali dio pjesme.
jooj majkooo draga. na ovom srajevo-x sve sami strucnjaci... mozda iduce godine da se svi udruzite i da napravite pjesmu koja nece biti slicna ni jednoj pjesmi na svijetu. uspjeh je 100% jer svi imate tako istancan sluh za sve te tonove i sta sve ne...glasam za vas iduce godine ;)
Ovaj Dejan Kukric nema blage veze o muzici a kamoli o autorskim pravima kao i svi ovi levati koji kazu da pjesma ni ne lici. A da je Aco stari plagijator, jeste.
Zar neko prati Eurosong?
trebaju nam zabraniti ucesce na Eurosong-u u narednih 50 god.
Pjesma je vrh - plagijat
ništa čudno, kada je Regina u pitanju... inače se bave samo obradom tuđih i starih pjesama
Bilo da je pjesma plagijat ili ne, imidz definitivno jeste... Prekopirali su Coldplay, odjeca, bubnjevi pokreti, animacija... Pored toga pjesma nije pamtljiva uopste...
trebali su i srbijanci poslati ovu Dinkicevu na eurosong :)))))))))