Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je promasaj,za drzavu a za mladu pjevaljku ce biti veliki uspjeh da se pojavi na euro songu,nas do godine na tom takmicenju nece biti,i izgubicemo kontinuitet dobrih plasmana
da hoce sad ona pas.cad sva po.cr.kat od gladi i zime bogdom, makar bi onda snijeg donio neko dobro
Mozda je kantautorica pogresna rijec (kantautor je osoba koja pise muziku, tekst i izvodi te pjesme), dok je Maya Sar zapravo autorica mnogih pjesama koje vi svi pjevusite, a koje izvode nasi pjevaci, a zapravo pojma nemate da je Maya sar njihov kompozitor :) i naravno da ce bhrt platiti njen put u baku. jel nogometasi placaju sebi put kad idu igrati utakmicu u nekoj drugoj zemlji, kad su kvalifikacije za EURO ili SP?
pise li negdje u tom ugovoru da ako ne osvoji neko od prva tri mjesta vraca sve do posljednjeg feninga sto je ulozeno u nju kao predstavnicu bih na eurosongu ili u ugovoru samo pise to da ce bez obzira na uspjeh i osvojeno mjesto dobiti pare nas pretplatnika - poreskih obveznika... ah da zaboravih da na svecano potpisivanje ugovora treb potrositi na zakusku par hiljada kmica
A ko je ova djevojka?
A kad će predstaviti pjesmu?
samo mi nije jasno zasto je opisuju kao uspjesnu? nema potrebe da je napucavate i onako narod nema utjecaja na izbor. bolje recite mlada, nova zvijezda, skolovana, vaka naka ali uspjesna? u cemu je ona uspjesna? sta je uradila u karijeri osim sto je bila prateci vokal?