Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usao sam samo da vidim komentare, turkovizija Wtf?
dobro je , nisam jedini 😉
ovo je drugi put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turkovizija? Hahahahaha!
bolje turkovizija negu uvlacenje putinu oruzijem iz 70-tih niko te ne tjera da dolazis na Bosnjacki portal
Kakav bošnjački portal vidiš li ti uopće išta
more se na turkoviziju a nema se za Evrovizije?
Turkovizija ce biti odrzana na Kazanu,iznad Sirokace na bivsem polozaju 10bbr.
koji odron.Cesto je hayat kritikovao BHT1 o izboru predatavnika na ESC-u i pljuvao po predstavnicima,a ovo sto oni sada rade je dno dna.a pjesme su smece
gledajuci ovaj spot imam utisak da nigdje ne pripadamo -muzika "hladna" bez emocija -nit je za istoka nit za zapada... sve ove crkve i dzamije oko kojih neki tamnoputi "majmun" skace pustajuci glasove nalik onim na koje smo navikli gledajuci dokumentarce tipa "zivotinjsko carstvo", strancu koji nikad nije bio u bih ne ostavljaju jasnu poruku ovog smijesnog poduhvata hayat produkcije.... bolje bi mu bilo da se napusio nargile i "sutio" kao i ostala normalna djeca s asfalta
Koju si ti stelu jarane imao da zapjevas? Prvi put sam te cuo, a bolje da nisam.
Svrakici su to. Drugo ime za krkanluk I tu nema pomoci. Ono sto mi je drago jeste sto polako ovaj debeljuskasti Huseinbegovic pokazuje svoje nakazne crte I ljigavost. Prigradski komplekas koji lamentuje o vjeri I vjerskim temama a onda ozeni neku Mariju.... Samo nam nije rekao jeli I ona dobila neko ime u stilu Martina Saira....itd. Hana I Vijecnica dodju kao slag na sampitu :)))))
Hayat tv-kulturni sodomiti ove države!
Evo cistog dokaza. Posto je Hayat balijska televizija ona naravno odlucuje ko ce ici u Tursku. Naravno Hayatom upravlja SDA i samim tim je pored OBN-a ubjedljivo najgora televizija u drzavi. Kad samo vidim glave poput Mirze Vranj ili Sase Vugdalica....fujjj
Hayatom upravlja Fahro Radoncic, SDA, SDP, mozes I Ti, samo ako im das pare. Emin I sinovi ce skinuti gace na Titovoj za pare. Eto sad znas.
nemojte se čuditi ako Srbija ode na Rusoviziju
joj katastrofe
Čovječe upitno nam je učestvovanje na Euroviziji al nema brige tu nam je Turkovizija! Od samog imena mi se smuči. Isto kao što mi se smuči od Hayata i njihovog imena koje ne postoji u bosanskom jeziku, da ne spominjem slovo y i njihovo veličanje Turske. Bošnjače, jesi li ti zaboravio da su turci naše Kraljevstvo uništili, našu dinastiju završili, da su nas držali pod okupacijom 400 godina a za tih 400 godina izgradili manje nego Austrija za 40 godina. Da su nam utisnuli svoj istočnjački primitivizam i udaljili nas od Europe i od toga se do danas nismo oporavili. Stvarno me je sramota što mi, kao jedna europska zemlja i narod, učestvujemo u tom ciganluku ni manje ni više nego u Tataristanu. Tko hoće biti turčin nek odYebe u Tursku ili možda Tataristan, tko hoće biti Europljan i Bošnjak i čuvati svoje kulturno i povijesno naslijeđe i odbaciti turska, istočnjačka zagađenja neka ostane u jednoj i jedinoj nam domovini BOSNI u srcu najljepšeg kontinenta na svijetu EUROPE.
A znači ima PINK u bosanskom riječniku....ima li FACE u bosanskom riječniku ? ne seri sviju ti..
kakav je ovo papak
jedino sto ovdje valja je ovaj prikaz Sarajeva...ostalo je uzas, spot, Hana, pjevač, pjevanje, Hayat, da ne nabrajam....fuj.
B IH na turkoviziji a u BIH žive isključivo Slaveni?!
Koga briga kakva je pjesma, tko je pjeva..ovo natjecanje je dno dna za BIH