Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije girlfriend već boyfriend ispravite to haha
nismo pjesme ni culi fuadu se smijemo hahah
HEEEEY GUUUUURLFRIEND!!!.... u smislu prijateljice. Vi ste tako izvan pop kulture... :/
Dosao sam da citam komentare ne da slusam ovog dina :)
Zar i ti sine Brute?
pa djesi Deen pedercino stara :)
Pjesma je odlicna i sasvim nesto novo. Tacno se vidim na plazi, s koktelom u ruci i sa nekom ribom u zagrljaju. A sto se tice "peder", "gay", "torbica", koga boli k.... za to, sve i da jeste, covjek je muzicar i dobar je u onome sto radi. A ko god pise negativne (pogrdne) komentare on je jedan zatucani bosnjo, koji je vjerovatno za vrijeme rata dofurao u Sarajevo i sada prosipa svoju seosku, primitivnu politiku gradskoj raji. Pravi gradjanin nikada to ne bi napisao. Naravno, svako ima pravo da kaze da pjesma nije dobra i tako dalje, ali vecina ljudi koji daju komentare takve vrste, nisu relevantni jer oni budu u prvim redovima na turbo folk koncertima (od kafane se koncerti prave), aplauz, imaju fakat smisla za umjetnost!!!
Dodaj i "štiklica".
Koja je jedinica za PEDERLUK?? 1 DEEN
Al' njegova vrijednost je jedno 4 deen-a, najmanje :D:D
SEXY BOY :D
oj govneta
pjesma nije ni loša, al kad bi je pjevo neki lik koji se ne prenemaže i ne stenje sve vrijeme.
Živo mi se *ebe za Deenovu seksualnu orjentaciju, ko ga *ara i ko mu piše pjesme. Ali nikako ne mogu da provarim da je malo što je troje na budžetskoj sisi (otac, majka, brat - Skupština i BHTelecom), pa su morali i ovom "slobodnom umjetniku" da uplaćuju PIO. A i BHTelecom je odavno bankomat političke elite. I opet će narod glasati za iste u oktobru! Nevezano za to u kojoj stranci mu je tatica, svi su oni saučesnici ovog javašluka. Ne smije niko da progovori, jer jedni druge drže u šaci. Glasaj narode! Hljeba i igara. I pjesme, dabome!
Dobro nam Bog daje sta smo zasluzili
What a magnificent ONLY TWO CHORDS "masterpiece"!
Momku pjeva:" If i was your girlfriend, i'd never let you go"
Aj fiil samr..... bikoz of ju.... Ko li mu je radio tekst "pjesme"i fonetiku
Nedžad Fazlija.
WTF je ovo?
Sranje u BOJAMA nista drugo ...
pjesma se zove inace darude sandstorm ko visi na youtubu stalno skontace
hahahah dobar
*ebe se njega za komentare i šta ko misli o njemu 😊 Lik uživa, putuje, radi ono što voli.. A to da li je homo ili hetero, who cares? Samo naprijed!