Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako cemo i mi u BiH napravit pjesmu za 70 godina pa cemo osovjit prvo mjesto..
Kako? Nasa Dalal kaze kako Evropa ne zna da preppzna kvalitet i umjetnost. Neka se ugleda na kvalitet pjesme, vrhunski glas i kako se to scenski sve dobro prezentuje
Malo mi ide na živce što ova Jamala toliko mrzi Ruse. Pa pobogu Staljin je bio Gruzijac a ne Rus.
Nisam toliko za politiku ali mi se pjesma svida. Izvedba, scena, glas, stas itd.
Zašto imam utisak da su ovi Ukrajinci govna.
Cista politizacija Eurosonga i to se jasno vidi time sto je Ukrajini data pobeda u ruke i to se sinoc jasno videlo jer samo laici ne bi ukapirali.
Istina, ne može da ode kući da vidi dedu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buahahaha, pa zar dedu nisu deportovali ili smakli!?
@milers Može li neki komentar od raje što minuse lupa?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dominacija nasih obicnim komadom zice.Dogodine Zmaja od Sipova i polufinaliste sa koride , Rudonju , Lozonju , Barona i Jablana , da ih Zmaj išiba i izurlice na njih da bude totalna dominacija.Obavezno brdo baljege na bini da ostane , to se kod njih racuna kao prijatno i zdravo , volovska i konjska baljega.
Carica prava!
Kakve veze imaju dešavanja iz 1944 sa događajima iz 2014?
@milers za glupane nikakve
@AlbusDumbledore A za pametne? Da li je bilo deportacija 2014?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)