Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koncert u Beogradu još ima karta.....samo treba otići do Beograda!!!!!Nažalost u Sarajevu ne postoji mogućnost da se karte kupe za ovaj koncert.....za koncert u Zagrebu je situacija potpuno drugačija!!!!! Ukoliko mislite da idete na koncert mislim da je mnogo bolje otići do Beograda, gdje su karte 30 eura (3000 din), dok su u Zagrebu skuplje!!!Takođe, koncert u Beogradu je na otvorenom, što je mnogo bolja varijanta od bilo kakve hale!!!! Kada je u pitanju dilema Zagreb, ili Beograd.....Beograd, naravno!!!! :))))
Ma, Marko, ponadah se da su se dozvali pameti... Ali prije metar u d*pe, nego milimetar u glavu, reklo bi se :) Mogu da ne pominju kol\'ko \'oce, koncert je u Beogradu :)
----------- A znate i sami da 20. maja nastupaju u Srbiji, u Beogradu... Doduse, za taj koncert odavno vise nema karata, ali mogli ste pomenuti ;) ------------ pa nisi valjda očekivao od ovih smećara da Srbiju pomenu u bilo kom pozitivnom kontekstu.
\"Legendarni bend će u sklopu turneje održati čak osam koncerata u Njemačkoj, dva u Los Anglesu, a nastupi su planirani i u Mađarskoj, Bugarskoj, Latviji i susjednoj Hrvatskoj...\" - to ste napisali... A znate i sami da 20. maja nastupaju u Srbiji, u Beogradu... Doduse, za taj koncert odavno vise nema karata, ali mogli ste pomenuti ;)
Extra su!
jedva cekam koncert,dobri su;