Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bedem slobode je naša rijeka Drina Sjećaš li se brate Mešić Hajrudina Hrabrog kapetana prve teočanske Prkosa i nade države bosanske Generala našeg Izeta Nanića I njegovih riječi što prožeše bića Dušmanima Bosne nanio je jada Gazije i Hamze bužimska brigada Ref. DEVET JE ŠEHIDA BOSANSKIH HEROJA OD NAŠE SU KRVI OD NAŠEGA SOJA ZAPAMTI IH DOBRO DOMOVINO MOJA OD NAŠE SU KRVI OD NAŠEGA SOJA
dok ne vidim djecu iz banja luke, širokog beijega i sarajeva da zajedno pjevaju možete ovo okačiti mačku orep. prestanite živjeti u iluzijama što jednom reče jedan zapadni diplomata aliji findzanu.
Ljubav je zakon, najjači od svih.
fini snimci dronom
Ja protiv muzike i pijesme nemam nista... Ali moram jedno pa prokomentarisem. Fokus spota je stavljen na Sarajevo a pijesma je o BIH pa mi to malo para oci a inace slabo cujem.Pa nema sta da mi para usi... :)
Sretan ti rođendan DOMOVINO!!!!!!!!!!!!!!!
Od Sarajeva do Tuzle
@mrAdiI od broda do herceg novog a braci sandzaklijama i gorancima i onim u peci je domovina samo vama nije u srcu bosneee postannaaariiiiii steee.