Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste, Olivere, jedan dingospo. Dobro nam došli.
Ja mislim da tebi treba dobrog sexa.
@Purelslam eto bosnjackog mentaliteta na delu
Sarajevu treba biti velika cast da ugosti ovog covjeka.Bio i ostao o sebi,pri sebi.Beograd ga ne zanima vise u zivotu i ne dopusta sebi ponizenja. Nije kao nasa fukara klosarska poput hadjije Merlina,pa Harija,pa ne moze se nabrojati sva nasa fukara.Proda se fukara i predje preko svega,samo za novce. Ali,ne moze svako biti Oliver!!! On je jedan sasvim drugi level i njegovo ime ne ide uz nijedno drugo sa nasih prostora.
bil ga ti lizno?
sta je tu za pohvalu, jedino cvrst karakter, a to mjesanje politike i muzike je za mene potpuna glupost
kretencina
divne rimeeee
Kad u te nestane mi vire i tazdili se val od pine svak svojoj obali ce poc pogleda zarobljen u noc.....nasukan brod imena je mog...Oliver❣
Muzika i glas koja pokrecu najljepse filmove u glavi! ❤
Partizančina. Ali bilo je dobrog umakanja uz morskog vuka i ostalih skladbi. eee mladosti
Ovako treba da prica i izgleda gospodin, a ne one zvalje koje tako dempkratoje radi zovu
Ma nena pjesme dok Semsa ne izuje cipele i gosti podju testirati jel tvrdja glava ili pivska flasa
Oliver Dragojevic - veliki covek, neponovljiv muzicki umjetnik, cija muzika (mi) unosi malo melanholije i vraca u vremena kada su Balkan i njegovi ljudi njegovali druge, 'malo' drugacije vrijednosti od ovog danas, kad je zivot bio nekako pitomiji, stabilniji.... Mozda nije lose da od 'Oli'-ja , kolektivno, uzmemo ovo: "U karijeri i u zivotu najvazniji su postenje, iskrenost i dobrota". Svi.
JAMESON! To su emocije, narocito nakon cetiri case. Olivere nemoj lupetati molim te.
Pa dobro sto mi dajete minuse, osjecam se ugodno.
NEDOBRODOŠAO U SRPSKU POSAVINU!
ta gore Posavina je toliko srpska koliko si i ti Hrvat
ZBOG TEBE BIH TUCO KAMEN: Gdje, ako ne na golom otoku.
Veliki muzicki maestro i gospodin.....
Napisah komentar, kratak jasan, "Veliki Oliver Dragojevic" a ratnohuskacki klix ga ukloni. Pa se pitam zasto?! Pa valjda da dodju do izrazaja komentari tipa "iskreni hrvat" ... " uaaa Ustašaaa " ... "nikad u Beograd" i slično smeće... Jbg, klix od toga živi izgleda... Elem, Veliki Oliver Dragojević !!!
bolje i to neg da ih sda placa :D
Veliki Oliver Dragojevic!-evo meni nisu izbrisali:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto je Kemal bio za Bih to je Oliver za Hrvatsku. Dvije legende nema sta.