Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 godina od Olimpijskih igara u Sarajevu, a na Igmanu na Malom polju nema covjek gdje caj popiti, o prenocistu da ne govorim. Ljetos se penjao na skakaonicu, umalo nogu nisam probio na ekser, hrdze i otpalih stepenica na svakom koraku, pa bar obnovite da bude turisticka atrakcija, ne moramo je koristiti za skakanje kad nismo u stanju onoviti ono sto je prije rata izgradjeno, tako da mislim da nemamo potrebe nista slaviti nego zasucimo rukave i radimo.
Hajd ne drami svega ti
@robin poduvaj ga betmenu mami ti ga metnem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevo se pretvorilo u krkanluk žešči.
Nije se pretvorilo nego su ga pretvorili za proteklih 25 godina vladavine...Zna se ko i sto.
TA NJEGOVA IRGANIZACIJA ZIDA SE UTROSKOM KOJI SU ULOZILI MA PRESTANITE MLATITI PRAZNU SLAMU I ADIOS JARANE
Mrze te otvoreno jer si Hrvat, a to nije dobro..
Toni nisu oni tebe ni planirali. Sve je to predstava bila da tu lovu sklone sebi kasnije...u međuvremenu potplatili neke debile da dignu frku ...niko ovdje nije više naivan, sve igranke su poznate...rado ću platiti kartu za koncert u Areni ..pozz iz SA
Ima Selman D. iz G.vakufa ubacice ga SDA da peva miljenik Hayata i lokalnih seoskih tv-a
Stvarno bruka, dokle ce se ovaj grad brukati. Ima li granice. Moze Aleksandra moze Karleusa, ne moze Toni. Ovako sami sebi pravimo izolaciju . Ako je vec ugovor sa Cetinskom napravljen pa daj zbog Cole koji se o ovome nije ni oglasio nit covjek ima pojma sta se dogadja.
Fazlagic sve kriv
Pogresno Toni. Tebi nije niko zabranio da pjevas. Ako zelis, pjevati mozes besplatno. Bujrum!
nije zabranjen vec otkazan zbog manjka finansija.
Vise ste dosadni sa njim.Nek pjeva vala ko hoce.Ova drzava ima i precih problema.
Legendo nema niko nista protiv tebe licno, niti tvoje vjere ni nacine. Al pustite nas da nasu godisnjicu obiljezimo sa nasim ljudima. Red je.
Sramota za BIH..
Budi frajer Toni, sad im dođi pjevati besplatno :)
Još jedan neuspješni projekt kiseljačke studentice aka gradonačelnice Sarajeva!Malo li je?!
i Toni sad u ovoj izjavi malo "kakinja" i pretjeruje
Kako znaju zrtve glumit … i to odmah ide nešto po nacionalnoj osnovi 😂😂