Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svasta , pa kud vodi ovakva politika ovih karinasa !
Dusko Kulis je jedan veliki gospodin EX YU muzicke scene i njega svrstati u cajke je zlocin. A zabraniti cajke i revaljke preko Drine i serpske pornjave se mora zakonom tabraniti i kaznjavati svakoga ko slusa to smece sto dolazi preko Drine.
Pula je zapad od davnina, caja tamo ne prolazi
Sve elita, zapadnjaci, cajke fuuj, a svi napamet znaju Dernek sa Duskom - Kafanski mix VIDEO, znaamo vas suusjeeedi
Ceco šta čekaš
Sud je donio odluku da grad nije imao pravo prekršiti ugovor kojim je osigurao dvoranu, dakle ne radi se tu o zabrani koncerta nego o kršenju ugovora, da je grad odmah rekao da neće dati dvoranu procesa ne bi ni bilo, no sada je red da plate kaznu, jer posao je posao.
Otkud folkeri u BiH? Otkud obožavatelji folkera u Hrvatskoj? 🤣 Nemoguće. 🤣🤣🤣
Ide ovo u Strasburg nece se ovo tako lako zavrsiti, kad sudije u Strasburgu preslusaju pjesme tad ce se donijeti konacna odluka
Dusko Kulis nije srbin, vec hrvat, pobjegulja iz Sarajeva koji zivi u splitu. A Dubioza Kolektiv je godinama pljuvala i ismijavala narodnjake i one koji slusaju narodnjake, a onda preko noci su se okrenuli i poceli da se bore za “ugrozena” prava turbo folkera.
Duško Kuliš nije iz Sarajeva, već Kreševa? Koliko ja znam, napustio je Sarajevo tek poslije rata, ali ostavljam mogućnost da nisam dobro informisan.
Bravo, tako treba primitivcima iz Srbije.
Primitivci a Aleksandra napuni 3 dvorane u ZG i Sarajevu e sada ko je glup..