Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je zemlja divljaka, neandertalaca, krkana, seljačina zemlja skršena do te mjere da nikog ne interesuju ni rođena braća i sestre, a kamoli komšije, prijatelji...smrvljeni smo kolektivno da kulturu i čovječnost ne možemo dokučiti ni teleskopom...
@gumenakita ako može za ubuduće, prikaži to u lijepom svjetlu, u komunizmu zvuči grublje nego da npr. kažemo u stara dobra bolja vremena, da li vidiš, osjetiš li da živimo u vremenu gdje reći da je tada bilo bolje iako si imao manje, da te odmah navedeni u prvom komentaru etiketiraju kao izdajnika...mater im j....m
Jesul ga konacno sahranili ili jos uvijek sa mejtom pijani budalesaju po splitskoj rivi!
Pretjerujete. Ne moze se to nastimat, bit ce kako ljudi osjecaju. Svaka cast Kemi i ostalim nabrojanim, al Oliver je (iako ga ne slusam) nesto drugo.
U ovoj zemlji se ne vodi računa ni o živima ni o mrtvima.Važno je samo deset porodica.
Sta znaju krezubi i krezavi bosnjaci sta je muzicka zvijezda.
Mi nazalost ne znamo sta je kultura,u svemu,ne samo vezano za ovaj clanak 😭
U Sarajevu su Asima Ferhatovića Haseta zvali Slino. Džeku i danas mnogi zovu Kloc. Kad postaneš prevelik, Sarajevo to ne popuši, nego gleda kako da te spusti na svoj nivo. A sve rođene Sarajlije nek mi ga obližu, ako je ovo njihov grad, što ne žive u njemu?
Ono što je njima Oiver, nama je Merlin, a ne Kemo, kojeg obožavam. Ali Merlin će otići u tišini, kako dolikuje Sarajevu.
Zdravko Čolić?
@ime_korisnika Čola živi i radi u Beogradu, sve su pretpostavke da će biti sahranjen gore. Kao i Emir Kisturica (bez ikakvih konotacija). Goran Bregović. Nele Karajlić. Pa ako ćeš za pravo i Radovan Karadžić. Bez konotacija ikakvih, ali to je smjer kretanja nekih ljudi. Merlin se rodio tu, bio tu, pjevao pjesme gradu pod opsadom. Kao i Moke. A Zdravko je, kako flamingosi rekoše "Uvek izvan politike", tj. nikada nije stao uz svoj grad - kako da ga onda Saraj'vo svojata ?
ide mi na zivce to konstatno usporedjivanje sa hrvatskom ... oni to rade na svoj nacin , mi na svoj i gotovo
Kad će ovaj glupi klix prestati porediti sve naše sa hrvatskim? to dvoje je neuporedivo, hrvati su po presudi međunarodnog suda počinili UZP. De malo to uporedite, osnove humanosti i morala. Ako vam je u Krvatskoj toliko sve bolje, mrš u nju onda.
Mi smo država koja je pretrpjela agresiju od strane iste te hrvatske i srbije, država koja ima komplikovan sistem uzrokovan upravo HRVATIMA i Srbima, jedni žele dodatni enitet, jedni otcjepljenje. Hrvatska nema srpski ni hrvatski problem kojeg ima BiH, koja je najviše razorena i spaljena u prethodnom ratu.
Kemica je legenda. Mi nismo.
hidajete, ujedi ga
Čast Kemi, Mirzi, Džamonji. Kad smo se ovako ponijeli prema Safetu Isoviću, sve ostalo je suvišno.
Pa to je pokazatelj koliko ima građana koji su živili prije rata u Sarajevu
Najveca pocast Kemalu je ta sto je dobio jednu divnu pjesmu od jednog divnog covjeka kakav je Djordje Balasevic. Ostalo sve je cisti materijalizam koji ce biti zaboravljen a pjesma ostaje,kako Kemalove pjesme tako i Djoletove a pogotovo pjesma Kemalu.To je vjecnost!
Bit ce obiljezavanja i tuge kada odu Cece, Mece i lazni patrioti carobnjaci. Mi smo smece od karaktera