Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRavo edo majka
FRENKI JE CAR ALI NIJE TAKO NI EDO TAKO OS ONI SU OBOJICA DOBRI REPERI POZDRAV OBOJICI
IMA DOBRIH STVARI ALI STA JE REALNOST -DALI ON TREBA BITI NEKOM PRIMJER ? RASTUREN BRAK-RASTUREN ZIVOT, MATI MU SE UBI (DA JOJ ALLAH DZS. DANE LAJI DZENET -AMIN )? NAKU CIFUTKINJU VODA DOK GAZA KRVAVI BAS ME ZANIMA DA LI CE U JERUSALEMU NAPRAVIT NEKU SLICNU STVAR ? ONO MATER VAM *EBEM BI GA SKINULI KO ZECA !!!!
respect.... B ravo momci izdigli ste se iz bosanskog blata...
frenkie, volim te, sta mogu!
edo fakat car!
svaka cast!!!!!!!!!
hahhahaha, eki fol djecija muzika, a sta je za odrasle, ko ti?ceca mozda?
za ovo remek djelo \"sve prolazi\", sa tako dobrim beatom, mogao je i bolji spot... a brate i njegov kes nikako ne pashe na temu odlicne kompozicije koja govori o nasoj zalosnoj istini. na kraju krajeva, njegova kreacija, njegov stil, drugacije valjda ne moze...
Interesantno za jedno slušanje. I to bi bilo to. Muzika za djecu.
Edo je car !!!
ima ovaj edo nesto , nekako je pozitiva. ne gotivim rap ali edo stvarno moze proci . bravo edo maajka
kraljevi ovog zanra na ovim prostorima! tako inteligentno(posebno edo), tako hrabro(posebno frenkie) i tako talentovano za rap(obojica)!
Nemrem ti ja ovo slushat...
rescpect!