Muzika
0

Novi video spotovi Ede Maajke i Frenkija

Sarajevo-x.com
Edo Maajka novim spotom najavljuje nastavak promocije albuma "Balkansko a naše". Za ovaj album tvrdi kako još uvijek nije dovoljno iscrpljen novim singleovima, te predstavlja spot za pjesmu "Sve Prolazi", zajednički uradak sa T.B.F.-ovcem Sašom Antićem.

"To je pjesma nastala na jednom od najstarijih Kooladeovih beatova. Taj beat je trebao biti na svakom od mojih albuma ali nikad nisam uspio napisati tekst na njega, i sad sam miran, hahaha. Saša Antić je u zadnji čas sklepao refren. Naime, ja sam imao jedan koji nikad nije bio snimljen i otišao sam na put i sve se zakompliciralo. Znam da se ta stvar Saletu svidjela jer sam mu je puštao davno i on je uradio odličan posao i digao stvar sa svojim rimama na novi, bolji nivo.", izjavio je Edo.

Spot je sniman na Savi, na lokacijama u Orašju, Zagrebu i Županji. Režiju potpisuje Tomislav Šango, a direktor fotografije Tomislav Krnić.

Edo Maajka feat. Sasa Antic - Sve prolazi

Frenkie s druge strane, novim spotom svečano objavljuje kraj promocije albuma "Povratak Cigana", a objavljuje da počinje pripremati novi album. Većina tekstova je napisana, a veliki dio beatova spreman. Ovaj album će obilježiti i to što će produkciju većinom raditi niko manje nego Edo Maajka. Zajedničkim radom na albumu kojeg ćemo čuti tokom ove godine, obojica očekuju i najavljuju najbolje Frenkijevo izdanje do sada, koje će uključivati i interesantna gostovanja.

Riječ je o spotu za pjesmu "Prepoznaj" na kojoj je gost Hamza. U spotu su korišteni stariji video snimci sa turneja , dok su ostali kadrovi snimljeni u Tuzli.

Frenkie ft. Hza - Prepoznaj