Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
what a fuck emire snimas novi spot a zaboravio si na starog jarana
Sta vasKe pere a sta njiHa pere?
da da te izjave su ponizavajuce za nas stvarno ko da smo mi neko bantu pleme pa neznamo ko su metallica i ac/dc jebi se emire
ne, fakat, njegove izjave tipa "ja i moji prijatelji iz ac/dc ili metallice" fakat su cista ofiraza
pa ne mora znaciti ako je rodjen u gorazdu, da je papak...
tacno je da svakog kritikuju, ali koga on moze zvati papak kad je i sam iz gorazda
PRVI KRITIČARU TI SI MENI KRALJ!!!!ČITAV DAN NISAM ČULA NIŠTA PAMETNO I DOĐEM KUĆI SA FAXA,ODEM NA STRANICU SARAJEVO-X.COM ,PROČITAM TVOJ KOMENTAR I PRAVO SE RASPOLOZIM.
moja ti album se ne zove uhljup-glamour papak nego je to naziv za pjesmuuuuuuuuuu,A NAZIV ALBUMA JE ZNAM.UBUĆE DAJI KOMENTAR ZA STVARI O KOJIMA SI U POTPUNOSTI INFORMISANA.
ko se sjeca nastupa emir i truhle kobile u gorazdu???
Da se mozda nije neko prepoznao u ovoj pjesmi pa ga boli istina. Covjek je samo realan i pokusava da prebaci tu neku jadnu realnost iz BiH u njegove pjesme. A to sto ovdje ima i previse papaka i bolesnika to je samo dokaz da je on u pravu. Evo samo na ovoj stranici je mali milion bolesnih i frustiranih loosera ciji je jedini spas tako sto daju anonimne postove i pokusavaju ocrniti sve i svakoga, ne bi li bar malo umanjili svoj bol. Ovi komentari na Sarajevo-x su definitivno pokazatelj kako mala zemlja kao Bosna moze imati toliko puno dusevnih bolesnika svih starosnih kategorija.
a zasto se na albumu ne pojavljuju ac dc
sa time se da zakljuciti da je nas narod ipak, ili pak dapace u posjedu jedne zdrave, moderne, napredne, flexibilne, iznimno produktivne i kroz to sve jel konstruktivne kulturno-drustveno-politicke svjesti, a to je danas u globalnom smislu od esencialne vrijednosti, tako da se popularno izrazim, btw. tu rijec esencijalno sam prvi ja tako reci pantentiro na bih drustveno-politickoj sceni
Dajte ba ljudi sto baljezgate. Emir je ok i muzika koju on stvara je odlicna i ja mislim da je on trenutno jedan od najboljih muzicara BiH.
mi muslimani smo toliko ljubomoran narod na uspjeh drugih a najmanje gledamo da uspijemo ono nebili nesto samo doslo eto tako, covjek radi a na konstruktivnim kriticarima je da cijene njegov rad
sve ste rekli jos samo nek neko dokaze suprotno od "uhljup-glamour papak"