Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo smeće moglo se snimiti i S3-com
Ne osporavam činjenicu da je video kvalitetan (boje, rezolucija, FPS...), ali jaraneeee šta je sa post production i video editingom?! Aha, ovo je original, nisu ništa dorađivali, aha..
@JaSamHamidaXD Mijesas babe i zabe. Ako kvalitet oroginalno snimka nije dovoljno dobar, dzaba ti zavrsna obrada. Ona ne moze umjetno dodati dinamicki opseg itd. da se ne vidi na zarvsenom videu. Nema tu carobnog stapica, ne radi se o kucnom videu. Naravno da je snimak obradivan, sta je tu cudno, to i bez obzira s cim je snimano?
Ovakve kao što je ona treba zakonom zabraniti,ova više liči na neku striptizetu,strašilo,đe ide ova muzika više,ovo je dno dna!
Nokia 5520
grdna bila, grdna ostala...
sto ga nisu u mraku snimali ...
Freak show.
Ne osporavam činjenicu da je video kvalitetan (boje, rezolucija, FPS...), ali jaraneeee šta je sa post production i video editingom?! Aha, ovo je original, nisu ništa dorađivali, aha..
Čuj lady? 😂 😂 😂 😂 😂 Lady?!?!??!??!?!? 😂 😂 😂 😂 Ahahahahahahah ladyyyyyyy 🤮🤮🤮🤮🤮
Ga ga mama mama ra ra ula la alajhmanet bad romance
dobar spot a i pjesma nema sta, jedina ona je uspjela sa ovom fuzijom 80-tih i moderne muzike
Saće i naši početi mace cace da snimaju. Ne ide to tako kako vi mislite