Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooooooj nine otreso bi je čovjek ko toplomjer
kakav kontrast sandzaklija na Zrinjevcu!
Lijepi,simpaticni,kulturni oboje.........
Dobro je ba s glupostima, momak je i prije ovog dueta dokazao ko je i kako radi svoj posao. Sandzaklije se doseljavaju od 50-ih u sarajevo i vec se druge i trece generacije radjaju ovdje znaci zakasnili ste dobro sa reakcijama. Od zenice do parlamenta je pola sandzaklija i nekontam cemu ovo, preci ce vam to u naviku pa cete lanut negdje naglas i dobiti po p-ci bezveze. Nemojte djeco da pusite fore sto su vam roditelji pacenici nego udarite kontru uradite nesto od svog zivota. Misleci o hercegovcima i sandzaklijama necete nista postici.
EKRANIZIRANJE JE STRASNO...Evo moj LED televisor pita sta ce reci njegov rodjak LCD na ovo ekraniziranje,imali ista tecno za njega nije valjda da ce i ove godine suša,to mu ide na supstancu...ipak pjesma je super i sretna nova godina 2013....POZZZZZZZ
-Za svaku ....Votku ja dajem stotku.....! -Uzalud pijem nisi mi sudbina......!
Sto tebi ratko mamu Nije J E B O J E B E M Ti je ja s.a.n.dz.o!!! Koga on k.a.r.a? Njega j.e.b.e porodica mlade, znaju da je tu zbog love!
@SA: kako mu moze biti jasno sta "Sarajlije" misle o njemu kad vam uzme pare i kara ribe svaki dan? Jeste li vi Sarajlije uopste svjesni kakva ste hrpa pateticnih pacenika? Smetaju vam Sandzaklije a dozvolili ste im da bukvalno preuzmu kontrolu nad gradom. Sve klubove drze, muzicke skole, najbolje pozicije na Univerzitetu. A vi Sarajlije pisete komentare na netu... Sto vas Ratko sve ne pobi...pfuj.
nadam se da je ovom decku jasno sta sarajlije misle o njemu, vjerujem da cita komentare, jeste to rasizam i nacionalizam, ali i neka je. isti je ko hercegovci sto se guraju u zagreb, kao i ovi iz rs sto se guraju u beorad, raja to ne voli. pozdrav za prave beogradjane i purgere iz sarajeva.
Mogao bi Mirza nekad izvaditi ruke iz dzepova :)
baš su ničemu
Nina bi bila beton da smrsa jedo petnaestak kila, vidi joj noge, za mesare sviju mi
Jao stajlinga kod Nine, hahahahaha
sta...Mirzeta nije mogla da nade angazman na sanĐaku
Kaaako je Nina samo lijepa :) a bogami i Mirza
soljanin je zadao domacu zadacu svimi sponzorusama na Balkanu i sire
sto nama javljate sta rade hrvatski i srpski(sandzacki) pjevaci