Nina i Mirza u Zagrebu snimili prvi dio spota za pjesmu "Duše su se srele"

Klix.ba
31.12.2012. u 14:03
0
24
Nina i Mirza u Zagrebu snimili prvi dio spota za pjesmu "Duše su se srele"
0
1/4
2/4
3/4
4/4
Nina Badrić i Mirza Šoljanin su proteklog vikenda u Zagrebu snimili prvi dio spota za duetsku pjesmu "Duše su se srele".
Popularna hrvatska pjevačica i zvijezda Hayatovog showa "Zvijezda možeš biti ti" su nakon završetka snimanja u studiju odlučili ekranizirati zajedničku pjesmu.

Tako će i pjesma i spot sredinom januara 2013. doživjeti premijeru. Mirzu i ekipu Hayat produkcije u Zagrebu je dočekala Nina, a atmosfera na setu bila je romantična i topla, bez obzira na decembarske minuse.

Pjevači su prezadovoljni snimljenim kadrovima na zagrebačkim ulicama. Već naredne sedmice slijedi snimanje drugog dijela spota i to u Sarajevu, a nakon toga će uslijediti promocija spota i pjesme "Duše su se srele".

Za snimanje spota bile su zadužene dvije ekipe i to Hayat produkcije te ekipa koja već dugi niz godina radi sa Ninom na njenim spotovima. Inače, ovu pjesmu potpisuje autorski tim Dino Muharemović i Mahir Sarihodžić, a pjesma je masterizirana i miksana u studiju Longplay.

Mirza će biti gost na velikom Nininom solističkom koncertu u Sarajevu 14. januara, a do tada će njihova duetska pjesma postati veliki hit i sinonim za ljubav, saopćeno je iz Hayat produkcije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: