Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a seka dzekina....................skim ona snima duel ;;))))
Nemojte Dzekinog zeta vrijedjat, mogli bi biti krivicno gonjeni :P
Jadan Dzeko, sta sve on mora da placa. Svi ga koriste redom. Kupi sestri stan u centru Sarajeva, covjek kupi. Kupi sestri auto od 100000 KM, covjek kupi. Kupi sestri mjesto glasogovornice u federalnom (SDA) ministarstvu kulture i sporta, Edin kupi. Kupi zetu duet sa Ninom Badric, Dzeko i to kupi. Pa dokle vise???
pa ne mogu da vjerujem koliko ste glupi i povrsni. i bosanci sebi uzeli za pravo da komentarisu nekoga. sad bi covjek rekao da je bosna zemlja koja ima nesto pruziti. toliko ste napaceni da pljujete ama bas po svemu. ima li ista cime ste zadovoljni. sad je cak problem sto hajat drzi sandzaklije. znaci da nema sandzaklije, mi nebi cak ni hajata imali, ko covjek bi rekao da imamo 100 programa. ccc.
pa ne mogu da vjerujem da jos niko nije napiso da je soljanin K.A.R.A
NEMOGU DA VJERUJEM DA JE NINA SA OVIM SELJAČIĆEM
\"Slavna h..rva.tska muzičarka\" muahahahahaaaaaa
Ma svako živi zna da HAYAT drži sandžaklija i da na tom show-u od početka pa do kraja su pobjeđivali oni koji su rođeni u Sandžaku. Tako da ja predlažem da umjesto ZMBT promjene ime u SMBT pošto preduvijet za pobjedu je da \"Sandžos moraš biti ti\"...
Kad ovaj kaze SRBI DISMRRRRRR, valjda misli na Sandzaklije, jer oni su Srbi samo druge vjere.
jako je zalosno sto na ovakav nacin covjek dodje do spoznaje sta mislite o Sandžaklijama.Tesko je priznati da je neko bolji,a bolji je od vecine \"bosancerosa\" rodila ga majka. Pa on sam zaradjuje svojim umom,stasom i glasom.
Sta ce cura ne zna gdje su Rozaji, mislila da je covjek odavde, prevarili je. Steta, papak je to.
ovaj soljanin je kloc kloceva prvo dzeksonovu sestru ozeni radi love a sad ga ugurase sa ninom koja katastrofa, imam savjet jedan nek ga popusi tihicu mozda ce ga stavit na plakate.smrdljivi sandzo A DA NUUUUUU
za Mirzu Soljanina decko nije se fino kititi tudzim perjem nemoj da te grize savjest kad dodzes u ozbiljne godine zivota, zivi od svog rada a ne da te Dzeko gura cijeli zivot.
\"SRBI DISMRRRRRRRRRRRRRRRR\" Pa reci onda tati da se opere!
Znači nova himna FK Torpedo je spremna. Aferim. :-)
SRBI DISMRRRRRRRRRRRRRRRR
Nina, spala si na niske grane! :-(