|

Nina Badrić i Mirza Šoljanin snimili duet

Nina Badrić i Mirza Šoljanin snimili duet
0
Klix.ba
19.11.2012. u 10:04
20
komentara
0

dijeljenja
Nina Badrić i Mirza Šoljanin snimili duet
Iako se u subotu Nina Badrić pripremala za spektakularni koncert u Ciboni taj dan izdvojila je vrijeme i za snimanje dueta s Mirzom Šoljaninom. Slavna hrvatska muzičarka i Hayatova zvijezda snimili su pjesmu "Duše su se srele".
Odlična atmosfera vladala je tokom snimanja, Mirza je odmah prihvatio svaki Ninin savjet, te je snimanje završeno u rekordnom vremenu. Dva glasa odlično su se uklopila i baš kao što pjesma kaže, jednostavno, duše su se srele.

Pjesmu potpisuje autorski tim Dino Muharemović i Mahir Sarihodžić te vrlo brzo se može očekivati premijera. U planu je i snimanje spota koji će raditi Hayat produkcija.

Pjesma "Duše su se srele" s obzirom na vokalne sposobnosti ovih pjevača već obećava mnogo i vjeruje se da će biti hit.

"Pjesma miriše na istinsku ljubav, odiše nostalgijom i do posljednje note nabijena je emocijama, zapravo bit će to pravi poklon za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike.
Ovo nije prvi put da Nina i Mirza pjevaju u duetu, naime, u finalnoj noći showa Zvijezda možeš biti ti kada je Mirza i odnio pobjedu, oni su zajedno zapjevali Nininu pjesmu 'Znam te ja'", navodi se u saopćenju Hayat produkcije.
Prijavi grešku


Komentari (20)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...