Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam što je i zakazivala koncert.
@vrhovni miš Ne zna ona pokazat gdje je Saudijska Arabija mora da su je mediji napali ili nesta tako.
Veliki gubitak za Saudijsku Arabiju, veliki. Evo, ne znam kako će ga nadoknaditi.. Kako se oporaviti nakon ove šokantne informacije?
ima svega 5 fanova u Arabiji
Mislim da ce kralj i prestolonasljednici nakon ovog cina otpustiti po tri zene i ostaviti samo jednu.
Aa to su prava zenada bude gole i svakom na dohvat ruke kad ih ko poželi... E nek si nas podučila pravu i moralima... Dođe vrijeme da kuja drži predavanje moralnim i časnim ženama
Došao vakat pa kurve drže prodike
Taman je ona za saudije ha ha koja provala
Cura iztrolala kompletnu drzavu.
ona je znala da saudijcine vole tu vrstu sporta,zasto je organizovala koncert? da ga otkaze pa ispane kao pametna,ilije toliko glupa da nije znala da saudijci ne vole guzarante
Hola Soy...
Draga Nicki, saudijci su jos kozojebci. Kakva prava zena, jos su mentalitetom u kamenom dobu, divlji je to narod.
@iluzija hoces rec daje ova krava bolja
Da podrži prava žena? To da. Da pordži LGBT? To ne. LGBT je poremećaj i neprihvatljiv. Imam pravo da ne volim LGBT. Ko će podržati to moje pravo? Da li će me neko uhapsiti zbog tog? Čak i da je prihvatljiv i normala, nema smisla to slaviti, iskazivati, faliti se, podržavati. Ima puno važnijih i ljepših i moralnijih stvari.
Jazuk da ne vide ovu nakazu.
Šteta
žemsko pijeva još hoče da ne ubijaju pedere i smiu javno reč šta him nevalja u koljevci islama tobejarabi