Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa covjeku je bitnije ono sto radi nego preseravanje kao sto je glavni cilj svim turbo folkerima, ulazu hiljade maraka na izgled i opet niti dobro izgledaju niti znaju pjevati. ljudi koji komentarisu muziku na osnovu izgleda izvodjaca, su stovreni samo da slusaju zvuk svojih krava u stali. www.neverne-bebe.com
molim sve ... koji pocinju i zavrsavaju u \"bazenima\" i sl. da preuzmu istog trena ovo \"majmun\" / nadimak (rezervisao sam za njih) i odu u sumu .... neku sumu ...bilo koju .... a muziku nek\' ostave muzicarima ...
neverne bebe su najodvratnija grupa sa ovih prostora. a pevac im je pravi zubati moron - dabar sa tri dlake na glavi sto reve ko tovar koji samo sto se nije usro.
@ hare toliko si jadan da je to nevjerovatno,bolje ti je suti kad nemas pojma. on ima biografiju kakvu vecina novokomponovanih muzicara nikada nece imati. prvo se proslavio u manjim grupama, pa zatim u grupi \"smak\" ali ti za tu grupu vjerovatno nisi ni cuo,ali je vazno da si se nasao da pametujes. sto se ti ne znas \"natezati\" kao on, pa da ostvaris karijeru kao on. molim sve ljude koji se se nasli pametni i kojima niko ne odgovara ili jednostavno iz sopstvenih kompleksa moraju ocrnjavati sve oko sebe,neka se malo raspitaju i iskoriste ineternet i za druge stvari pa procitaju nesto korisno i saznaju o cemu se radi i ko su oni zapravo.
Najbolje kad onaj bradonja pjeva, nateze se ko da kenja, a mozda je to in, hajd\' ga znaj
Zika i Nele su inace vrsni poznavaoci muzike i njihovo mišljenje svakako treba uvažiti :) Nego ima li šta novo u Aqui?
Super vijest! Jedva čekam...
joj vidi se koji ste brdjani vas dvojica, raspitajte se u kojoj je prije grupi bio clan ove grupe i poslusajete kritike kompetentnih ljudi,pa se onda poklopite za sva vremena i nastavite slusati koketa i ostale dzibere. joj najvise od svega mrzim kad se seljaci petljaju gdje im nije mjesto. svaka cast za dolazak nevernih beba, predobre su im sve do jedne pjesme,bit ce koncert i vise nego posjecen.
@Zika Odpala ti kika !
sacuvaj svoje misljenje za sebe, ako su tebi bezveze nekome nisu.... mislim koga briga da li se tebi svidjaju!? ili meni !? ko voli nek izvoli!
@zika: vidim ti si straaasan poznavalac muzike!
Koga briga!? Bas bezveze bend, za koloseuma se ubio. Dno.