Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kruh vam ljubim kakvi smo mi ljudi. umjesto da budemo zahvalni na predivnim pjesmama mi kokodacemo o tome kako nije nastupao u Beogradu. tacno da nas nema...
Evo nas opet, ovakvih nas, jadnih i punih mrznje. Oliver umro a mi se evo svadjamo oko cetnika, ustasa i balija. Tako je bilo i kad je Monteno umro. Pa mozemo li pricat koja nam je njegova najdraza pjesma i za koji fini trenutak nas veze, ima li u nama jos ista pozitivno i ljudsko. Ovaj Klix je zlo sto dopusta ovakve komentare, samo se hrani mrznja, strasno.
@saDrineSrbenda Ma da, kod vas se lako zasluzi da budes popljuvan, ubijen, silovan, potjeran iz svoje kuce, itd. I vi ste Bogom dani odredjivat sta je ko zasluzio. Sjedite na ovom nesretnom portalu i bljujete mrznju od jutra do sutra. I vas i ovaj portal ovakav bez ikakvih kriterija treba ukinut, da u ovoj zemlji ima ikakovg zakona to bi se odavno dogodilo.
Ovdije se radi o veličini umjetnika majmuni nacistički.Klix nije zaslužio da piše o ovoj legendi i velikom čovijeku ljudini zbog ovih maloumnika koji neznaju cijeniti umijetnost bez obzira ko je.Svi znamo Kad Nadalina muti jaja da nam je svim lijepo koji neobrazovani miješate politike sa muzikom sram neka vas bude.NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA I NEKA TI ALAH PODARI DŻENET LEGENDO.
Pokoj mu dusi, ali one njegove dalmatinske naricaljke su mi uvijek isle na qurac.
Počivaj u miru morski vuče.....
Zamislite ljepote da svi kojima je smrdija nanijela zlo imamo stav kao sto je pokojni dobri Oliver imao.Pokoj ti dusi morski vuce.Hvala velika ti hvalw sto si rijetko svjetlo u balkanskom mraku bio i ostao
Otisla je Ljudska gromada,pokoj dusi i sucut porodici.Covjek je ostao doslijedan do kraja.Karakter jaci od miliona.Kako je i rekao,tako je i bilo.Nikada nije zapjevao na teritoriji gdje projektovan genocid,pokolji,silovanja i vojni pohodi na susjedne zemlje,respekt!
Pokoj ti duši dragi Olivere,legendo jednog vremena.Sve što valja ode pod zemlju ,a nama normalinim ostaju Seke,Mace,Cece i ostalo smece
Picivaj u miru, veliki covjece.
Sa dva zrna lažnog srebra, prosio sam ruku svetice.
Vrhunski pjevać za dušu
Minus i plus ko amer i rus ... jel to taj?
Dok živim voljeću uspomenu na tebe iste jačine kako sam te cijenio i voljeo dok si bio živ... počivaj u miru, maestro..
Stavim ja ali u ljubav vjere nemam..
Morskog šupka 😂😂😂