Komentari (606)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brena posjecuje srpske linije u ratu obucena u njihovu uniformu i sokoli im vojnike... I onda, kada se sve zavrsi, regularno dolazi u Sarajevo, bez problema napuni Zetru. E, sada pitanje.... Kada se vec drzimo nekih principa, zasto ona moze doci, a Nele ne moze!?
@tyler Zato sto Brena nije iz Sarajeva niti se ikada prestavljala tako, a ovaj smrad je izdao naciju da spasi svoju guzicu a sad bi sve dao da proseta ferhadijom
@tyler Ti su tvoji principi zasnovani na dezinformacijama, brena nije ni prije rata punila Zetru, cak ni manju Skenderiju. Izbjegavala je Sarajevo uvijek, a poslije rata je pjevala u Tuzli, ne u Sarajevu. Samo je prosetala Bascarsijom, vjerovatno sa nekim pancirom ispod bundice. A nele-krele psihijatrijski slucaj; sta fraer sebi daje za pravo: eto, Sarajevo se proculo po njemu; po malom karikaturalnom liku velikih zvalja, koji kad zine imate osjecaj da ce nekoga progutati.
Nele jarane, ja sam bio tvoj drug u SA. Ne prezire niko tebe licno ni zbog kakvih uvjerenja i teorija .Svi nesrbi preziru sve srbe islkjucivo,zbog toga sto ste ti i vecina srba siti i pijani, mirno posmatrali i navijali za vase Horde ubica koji silovase,mucise i poubijse neduznie ,nemocne i,gladne uboge ljude !
@ejbgajarane Manje više si u pravu.I kada je mogao ali prije svega kada je trebao da digne glas protiv ubijanja djece i civila u rođenom gradu on to nije uradio.Eto sada je persona nongrata ali tu odluku je sam donjeo.
@ejbgajarane bravo. Svaka rijec poslje ovoga je suvisna...
On i mnogi drugi glumci i pjevaci su nas upozoravali 1990. da ne glasamo za nacionaliste jer ce bit belaja, ali mi ko ovce svi u svoj tor i evo vidi nas gdje smo sad.
Ti si nama djetinjstvo ucinio lijepim i 99% bosanaca je i mislilo da si Musliman u nadrealistima.Ako merlin moze u Beograd,zasto Nele nemoze u Sarajevo.Merlin je velicao bh armiju i Beograd mu oprostio,pa sta je to Nele kome uradio???Jel mozda koga ubio???Ja da se pitam,dodijelio bi ti nagradu "pocasni gradjanin Sarajeva"
Pa nije Armija BiH izvrsila opsadu Beograda.
Sta si si se prepo, necemo ti ništa.
Jednostavno te vuce nesto u Sarajevo,grize te savjest,znas da nisi bio korektan,najteze se suociti sam sa sobom.Kako covjek stari nemoguc je osjecaj u dusi prema rodnom mjestu.Toliko te vuce da boli.Nele jarane nisi ti zaj...Sarajevo,nego sebe. Evo vodi Cole,Tife,Mace,vidi svih srpskih pjevaca koji dolaze u Sa,ali nisu zajeb...nego su ljudi i imaju publiku.Sarajevo prepoznaje smradove i ti to znas!
Zašto se brišu komentari koji su protiv Neleta?
Ljudi, zna li neko šta je sa stanom Neleta Karajlića? Šta je sa imovinom njegovih roditelja? Uspio li je on prodat to ili mu je sve otuđeno?
Ne možeš nositi i petokraku i kokardu u isto vrijeme. Ako si riješio da ponovo nosiš petokraku, onda se moraš odreći ove druge.
@vrhovni miš hahahahha pa 90 sarajlija te tako! iz komunjara u SDa !
Ovo je veliko svjedočanstvo, dr. IZOYA je najbolji liječnik koji može kontaktirati na brak, odnos i druga pitanja. Stupite u kontakt s njim Via: [email protected] i problem riješen u roku od 24 sata
Bio si dobro UVJEREN nele. NIKO TE NE ŽELI OVDJE. Nemoj molim te dolazit.
a vidi ovog pakasa 😝 ma razguli Niko te nista nije pito
jako lijepo se prije zivjelo zato i jest nastao krvavi rat gdje komsija klao komsiju
popisam te
nosite ovo govno sa stranice
Ja te necu prestati prezirati nikad. "Ostani djubre do kraja" pjeva jedan tvoj beogradski ahbab.
Nebitan si lik u Sarajevu. Zahvaljujuci svom supackom ponasanju...