Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato buba i jala brat odu u ibdaniste ili ako bas emotivni u pororiliste i tu od djece klepnu sto izgovaraju i pretvore u "pjesmu,"
@Gorosei Ja sam čuo i da ganjaju macke pri parenju i svađanju i da i od njih kradu tekstove.
Dino stari plagijator, ali bio direktor amusa ili ti ga anusa 🤣
Svaki orginaj je jos netkrivena kopija😀
Jedno je pronalaziti inspiraciju u stranim pjesmama, a nešto sasvim drugo je kopirati i krasti od drugih. Naša “najveća zvijezda”, hodžica, simpatizer i podržavalac dinastije IZMETbegović, licemjerni kreveljko Dino Merlin je sve kopirao ili ukrao od umjetnika iz cijeloga svijeta. Bolje bi mu bilo da je nakon medrese otišao živjeti u Gluhu Bukovicu i tamo mujezinio nepismenom življu. Možda bi i momka sebi tamo našao i bio puno sretniji.
Sve i jedna pjesmica, balkanskih muzičara je džon...
Neke od merlinovih pjesama nisu kopije stranih hitova
No sh1t sherlock
Ja sa 8 godina zagotivio UB 40,album znao napamet i jedan dan plačem ćaći zbog Merlina i plagijata Mjesečina, ukraden od njih.. Mino Derlin aka plagijat,pljuc.
'Tu se turske pjesme hapaju!'
Dino Merlin, šampion u borbi za zaštitu prava autora.
Vidim blatite Merlina a niste informisani da je svaku pjesmu potpisao i napisao čija je tako da od tih tužbi koje spominjete nema ništa
Lažeš. Traži kopije prijava djela iz aNusa pa ćeš vidjeti ko je potpisan i za šta. Do tad, ne kaki
Merlin plagija svakog živog, Brega sam sebe (i to više puta iste pjesme), ali niko kao Thompson koji plagija četnike i partizane 🤣
da nam nije turaka i grka pola estrade bi nam bilo nijemo. jedino aca lukas posteno kupi grcku pjesmu i rze kao konj na grcku melodiju.
Slusaj sevdah i neces slusati kopije
Za Bregu su oni male mace.
Nije inspiraciju vec kopiju
Dino ukrao ženu, po vlastitom priznanju, a da ne ukrade pjesmu.