Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slusaj ti M .... idi negdje drugo kenjaj
nidje veze sa umjeticonm i pjevacicom
GLASICU NAS !!!!! D R A G I
Natali je odlična pjevačica s odličnim vokalom, uz to zgodna i pametna cura, samo naprijed Natali. !!
natali ...tvoja muzika je bajna i sjajna .... jedva cekamo da te vidimo i cujemoooooo go slogaaaaaaaaaaa
Ma sta zna seljacina, nije ni presluso album, niti bilo koju njenu pjesmu, a vec mu ne valja.... jer kad degradiras druge, i govoris kako su uzas, losi, itd....onda si ti muskarcina, laf,... Seljacine!! Djevojka pjeva odlicno, i za muziku je vec znacajnija nego sve vase \"cajke\" i \"koke-soke\" - na kamaru kad ih poredas... Go Natali!
ima ceca veze sa muzikom,jadni ste Natali je najbolji zenski vokal u evropi a njen prvi album je remek djelo
najumiljatiji glas regiona, definitivno
natali pizdar :D
ma strasna umjetnica......ma nema treba obavezno otici......hahahah... ...kakva ona i muzika....
pricate gluposti, pjevala je na koncertu u spomen indexa, zetra septembar 2006, bili dado topic, aki, itd. i ona, natali dizdar
Pa šta sad? Treba svako živ čuti za Indexe? A jesi ti ikad čuo da se ta riječ zove \"kaže\" a ne \"gaže\"? Nisi? To sam i mislio. Bravo.
a to je ona što gaže da nikada nije čula za Indexe