Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj mu duši,jedan veliki umjetnik ,zivot ga nije mazio. Veliki Crnogorac i sto je najbitnije ,nikad nacionalista bio nije! Ovi sto ovde pisu na ovom portalu ove bljuvotine i laži mogu samo reci sram vas bilo. Zorane pokoj ti velikoj i dobroj duši.
a Arkan mu bio drug :) kako bas umetnik* :) sestri ti umetao glup0j :)
Stara skola. Laka mu zemlja.
Volio je Bosnu, nikad nacionalista nije bio
Sjecam se jedne emisije davno,a on bio gost. Neko od gostiju ili od gledalaca je rekao da pjesme koje on pjeva Šaban moze da otprdi.Eh sad,ne znam ni jednog,ni drugog,ali tad mi to nesto bilo smijesno.
Veliki pjevač i umjetnik. Jedan od rijetkih, al zaista rijetkih koji nije snimio trash.
Moj dobri anđele" te "Čekaj me gore u raju". Novinaru ovo he jedna te ista pjesma. R.I.P ZORANE
Legende ne umiru. Pamtićemo te po pjesmama i po mnogim osobinama koje današnji, nazovi umjetnici, ne poznaju i nemaju. Laka ti crna zemlja, počivaj u miru.
😞
Sve i jedan pjevac koji je umro, definitivno me ne interesuje. Neuredni životi danguba i onda da ih žalim. Ma daj... za žaliti su naši pošteni očevi koji su svoj znoj lili zbog nas i naše majke koju su lagale da ih ništa ne boli. Muzika je čista laž i šuplja priča, kako uzeti teško zarađeni novac iz džepa drugih.
Nisam za tog čuo, mada sam voljan preslušati sve na YouTube, i koristeći onu ekstenziju youtube watchmarker znam koju sam preslušao, da ne ponavljam, osim ako mi se svidjela, pa i mogu skinuti je. Dosad preslušao sve pjesme: Dino Merlin, Sinan Sakić, Jala Brat, Buba Corelli, Sandra Afrika, Milan Stanković, Miloš Bojanić, Bane Bojanić, Mikica Bojanić, Mile Kitić...
Stan mladosti, stani stani... steta sto nije bio bolji covjek!
Pogledajte na youtube veliki prijatelj arkana bio.
Za194 Nije maho sa tri prsta 88.g. vec 92.g kad je poceo gen. pod maskom rata.
Ovo je onaj sto je 1992 zajedno sa Ljubisom Samardzicem pjevo pjesmu i maho sa tri prsta. I sada ste nam objavili da je umro u tonu da bi ga trebali zaliti.
Pa valja li vama iko ko nije Bosnjak?Pa normalno da ce ljudi da vole svoje,i 3 prsta nije uvredljivo nego simbolizuje pravoslavlje,jer se sa 3 prsta pravoslavci krste...Nabroj mi 10 poznatih licnosti koji nisu u nacionalizmu uopste,nema skoro niko,narocito kod nas na Balkanu.Ja ne znam sta se toliko cudite kad neko promovise nacionalizam na Balkanu.
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️