Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pičko jedna odvratna aaaahahaha !!!
@RespitaTOR: Ma mars u tor seljacino!
Joj Rale i ovaj drugi ne pravi te se lažne Sarajlije, jer ste daleko odavde, niste iz ovog grada, znam da istina boli, i ne pravi te se naivni vaši oćevi su bili na brdima iznad Sarajeva i pucali su po civilnom stanovcništvu. Iskreno mi se jebe za dva zadrta srbina bili oni makar i Kusa i Nele. Oni su prošlost, žrtve jednog rata, zašto se tako nešto nije dogodilo sa Đurom sa Jovanom Divjakom, pa i sa Čolom, ni jedan od njih nije nikad pljuvao, niti šta ružno rekao o BiH, i polako se svi ljudi vračaju u Sarajevo; a vi JADOVI, jeste me čuli JADOOOVIII, JE LI ME ČUJETE JADDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIII JESU VAM OČEVI BILI PUCALI SA BRDA JE LI MANGUPI NE POJAVLJUJ TE SE VIŠE OVDJE
Istina je da se Emir -Nemanja Kusturica vratio svojim korjenima, on je iz ciganske porodice (nemam ništa protiv Cigana) samo trebao je biti iskren kao folk pjevač Džej te priznati i ne stidjeti se toga što je Cigan
cojk se ba inati svima nama, a mi ko budale nasjedamo i pusimo to. ja mislim da se nejmu svaki put digne kad cuje da ga u bosni opet spominju. mislim da bi crko kad bi prestali pricati o njemu...
Evo ja priznajem da smo prije bili srbi i hrvati ali sada hvala bogu vise nismo. Tako da se rale i zed ne brinu previse. Sta ces, mi presli na islam a vi niste. Ko vas jebe. Sta smo vam sad mi krivi? Jel vam lakse sad? Prije smo bili muslimani a sad smo Bosnjaci. I to vas boli kurac. Sutra cemo biti ono sto mo odlucimo da cemo biti a ne onako kako vi mislite. Ja mislim da je vama najveci problem sto ne mozete da radite ono sto ste radili od 1918 do 1992. Dokaz za to je Slovenija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Crna Gora a sad i Kosovo. Koliko vidim u stampi (tisku) i Vojvodina donosi novi ustav. Vi samo slusajte Seselja, Kostunicu i ostale pa cete daleko dogurati. Ni Mile traktorista vise ne sere o referendumu, skonto i on da je postao dosadan i da ga ne jebe niko normalan. Sta bi sa onom SVI SMO MI RADOVAN? Ne vidjeh ja nekih velikih demonstracija? Jos da se Ratko sam preda i sva vasa snaga, herojstvo i glupost pada u zaborav.
nista ljepse kad se braca vlasi pocnu javljati na sarajevo x-u. volimo mi kustu i neleta. jedva cekamo da dodju u svoj rodni grad (u maloj aziji). smao mi nije jasno sto se javljate ovdje na nasem sajtu. imate vi svoje serbske pa tamo chetujte. a kusta je obicni cigo sa gorice (cast ciganima) a nele isfrustrirani sincic jna oficira koji se sljego u grad kao i mnogi drugi srbi izmedju dva svjetska rata a pogotovo posllije 1945. neka vas u serbiji, ne vracajte se ovamo a zamolio bih x-com da nas sacuva od kusturice i neleta
Rale rale rale pale pale pale djubre djubre djubre kube kube kube posto posto posto smrtno smrtno smrtno prkno prkno prkno smrkno smrkno smrkno krmce krmce krmce smrdi smrdi smrdi dod-biku prdiiiiiiiiiiiiiii crko srko crko rale rale rale smrdi smrdi smrdi P A L E! BOSNA4EVER!
@zemo: Ma nisam ja prvi, prvo je Gavrilo Princip, pa onda Valter ;) Al jbg sad Sarajevom vlada sve ono protiv cega su se oni borili! I za sta nikad nisu mogli ni pretpostaviti da ce se naci u sarajevu! Jbg posto postoji Istocno Sarajevo, onda logicno da ti mu dodjes iz Blisko Istocnog Sarajeva, a to se svakodnevno i dokazuje...
bravo ti, sto si prvi ustao u odbranu Sarajeva, konjino!
@zemo: Ja sam odrastao u gradu (kad je to jos bio grad!) dok si se ti jos tusirao loncem nad koritom kraj shtale seljacino! I kad si vidio tus zvao si ga sitnom vodom a wc solju malim bunarom za uzimanje vode! To sto se tebi pruzila prilika da od grada Sarajeva napravis kasabu to se zove ironijom sudbine! Zato brzo lonac u ruke i istusiraj se da ne smrdis ovuda! A svoj pravoj raji koja su nekada cinila grad Sarajevo (koji to vise nije!) mozes samo da zavidis sto ne dijele s tobom kaljugu u kojo zivis!
hehehe, primitivna stoko jedna, koliko su vam dragi nele, kusta, djuro i cola (i ne mjesajte ih puno, prostacine fakinske)! pa ja ne znam, govno jedno smrdljivo, bi li oni ista znali od onoga sto znaju, da im nije BOSNE, primitivcine zatucane, MARS u onu planinu sa koje si sljego, pa i najgluplja ovca iz onog stada, sto si ga donedavno cuvo, je pametnija od tebe!!! i ne zaboravi ponjet strik i naci dobru, deblju granu.
Ma muslimani ne mogu smisliti Kustu, jer je piznao svoje korjene, mada sto se mene tice i da se sutra proglasi i vanzemaljcem ja cu ga jednako cijeniti zbog njegovih antiglobalistickih stavova! Znam da bi muslimani vise voljeli da je Kusta pustio bradu i skratio pantalone, ali jbg eto njemu se ta moda ne svidja :) Za Neleta znaju da je faca bio i ostao, i to ih jos vise izjeda, jer nije podlegao njihovoj ratnoj propagandi i njihovom vidjenu nekakvog \"bosanskog patriotizma\" - A ako neko ne zna znacenje ove slozenice evo mu prevod bosanski patriotizam = proglasiti sve Srbe za cetnike, mrziti ih iz dna duse jer su oni dokaz da su i \"bosnjaci\" nekad bili Srbi, voljeti vise bradonje iz Arabije i pizde materine, nego makar podnositi Srbe ili Hrvate u BiH, imati svoje vidjenje rata u kome nejaki muslimani ni cvijetica ne zgazise, a grdno stradase kuku - lele..., Svako onaj ko ne siri ovu propagandu je cetnik i treba ga portjerati ubiti, staviti na stub srama..., Po njima je bolje i biti primitivac \"bosanac\", nego uvidjeti istinu i priznati je....Bosna je mulit kulti pa se zato ulice u Sarajevu zovu npr \"Mladih muslimana\"..., zelena jeste lijepa boja ali nije u Sarajevu sve zeleno zbog brige za oci :), vec radi oznacavanja Sarajeva kao islamske vehabijske teritorije..., Pricace kako su u Sarajevu ocuvane svie ckrve i katedrale ukupno mozda 4 (slovima - cetiri), sve zjaedno i jednih i drugih, ali ce pri tome precutati da je izgradjeno xyz dzamija, skoro na svkom cosku, pa ako vam se pokvari na kojoj raskrsnici auto ne brinite nista - jer dzamija je tu odmah iza coska pa ce vam Allah pogurati kola! I sad kao Kusta je trebao naci sebe u tom jadu i bjedi?! Pa hvala Bogu da je zajedno sa Neletom, Colom, Bregom pa i Djurom na vrijeme spoznao kako nadolazi talas, tacnije cunami primitivizma i jednostavno rekao \"ZBOGOM ZOHARI!\" :)
kad je onaj lik iz makbeta promjenio vjeru i postao musliman to je bilo ok i svi su ga slavili kako je on super i sve naj...., a kad je kusta posao pravoslavac onda ga svi pljuju i krive za to. smijesno. zasto li je to tako?
Zed zed zed led led led kuga kuga guga duga duga duga bleji bleji bleji sotonskom sotonskom sotonskom aleji aleji aleji cuko cuko cuko crko crko crko prase prase prase zedu celo K R A S E.....! BOSNA4EVER!