Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wonderful...samo umjetnost,kultura,film,sport...to me usreci...a eurosong??? Idemo li tamo na takmicenje, dugo nas nije bilo :-(
Koji god se bend probije iz ove Barustine zvane Balkan otrovane nacionalizmom i primitivizmom turbo-folka zasluzuje respect , svaka čast momci i samo naprijed ... Bez pomoci drzave , opcine i nepriznati u svome gradu pobjediti na Gitarijadi prosle godine i ove uspjeti dogurati do EU svaka cast, a ovi primitivci neka ga puse ..Sretno !!!
Opa! Oderali smo kitare, pa strumfove. Zasluzili smo da malo i zasviramo ispred BiH zastave! ;)
i na visokom ste mjestu na tabeli...