Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predivan covjek... sve najbolje brano iz tvog sarajeva!
Dobro se sjecam njihovog hita ,Cetri konja debela ,ljudi to je bila hrabrost tada otpjevat takvu ludu pjesmu i tako lud tekst koji je bio nezamisliv u muzici.Sjecam se toga i dana u Sarajevu kada je nastajala najbolja muzika svih vremena.Znamo da ce ovi papani koji su dosli odnekuda i nezaustavljivo vode Sarajevo na dno dna i ukusa poricati i lose komentarisati o ovom covjeku ali ko ih jebe,njima je vrhunac umjetnosti aca lukas i jelena karleusa i to nam sve goviri.Ziv ti meni bio Brano
Svaki put kada neko kaže HOĆEMO PROMJENE! treba postaviti pitanje: kakve promjene želite? Svi bi neke promjene, da se udalje od mediokriteta bajgi nekih, a niko ne zna šta hoće i kako da do toga dođe. Hoću bolje!, hoću i ja, ali ja neću za tvoju guzicu raditi da se kasnije dičiš kako si mijenjao sve.
Koristi ime Sarajevo u naslovu knjige, sada mora Skaki da plati porez za koristenje imena
E ovo je zdrav covjek i zdrav razum! Respect i naklon do poda!