Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE JE SUPER,FINO,KRASNO SAMO MOLIM BOGA DA NE ZAPOSLE ONU ODVRATNI NENSI S PINKA KOJIM RUZNIM SLUCAJEM !
Usput, vise volim "desetku sa kajmakom" kod Zelje nego 100 Big Macova... a nisam jedini tako nek se ne sekiraju nasi Fast Foodi ali iskljucivo oni koji ce znati cijenom i kvalitetom da konkurisu bilo kome... koji neznaju... onda nek sebi traze novi posao!
McDaddy, neobrazovani i primitivni hajvanu!!! Pojma nemas o ekonomiji i poslovnim tokovima! Naime, ako hoces da zatvoris BiH od ostatka svijeta onda idemo stopama Albanije nakon drugog svjetskog rata a svaki imalo pametan covjek zna sta se desilo i gdje je ta zemlja zavrsila na kraju... nigdje! Vidim da pripadas onoj struji kod nas koja se boji svakoga ko dolazi sa strane pa i sami sebe. Odlicno, onda bolje da se ukinemo odmah jer ovim tempom zaostajemo za regionom a da ne govorim za ostatkom svijeta! Pa sta ti ocekujes?? Da ce strani investitori dolaziti u BiH i ulagati a da ne povlace profite nazad u svoje maticne zemlje?? Ma da, ali u neku stvai! Profit i slanje profita nazad u svoju zemlju je NORMALNA stvar u svakoj razvijenoj zemlji i mi ne mozemo i necemo postati "r" od razvijenih bez ulaganja a ko ima pare za ulaganje... stranci i nasi samo sto stranci ulazu a nasi kupuju Audie, BMW-e, itd. koji su bespovratne "investicije"! Samo ti meni tako budi pametan ali u svoja cetri zida i nemoj da se oglasavas i pravis pametan sa svoja 4 razreda osnovne skole... hajd sad pukni sebi dva samara u oba obraza i lezi na spavanje... korisniji si tako :)!!
Bravissimo ti si glupan. kad ti dodje McDonalds i Pizza Hut sve pare koje mi trošimo na brzu hranu otići će u ameriku. a svi mali bosanskohercegovački biznisi će propast jer nemogu s njima da se nose. svi narodi u "normalnim" zamljama se bore protiv tog velikog M, samo se mi njemu radujemo. isto tako, kad dodje MTV, sve pare koje su se trošile na reklama više ne idu Hayatu, BHT-u isl. (koji su naši, ma koliko grozni bili) nego amerikancima. isto se deslio sa Europlakatom, koji nam je napravio par tramvajskih stanica a sada prodaje nama prodaje naš vazduh, a pare izvozi u švicarsku i austriju. Bravissimo ti si glupan
super vijest; vidimo skroz, dubiozu, sikter, maajku, vhb, handle with care... konacno ce kvalitet doci prije kvantiteta.
Naravno emitirace se iz Slovenije, ciji i jeste ovaj citav projekat...izmedju ostalog pricalo se i kako ce na njihovom jeziku biti uz komentar.. " to vam je super prilika da naucite nas jezik"// i tako nam ga po 1000000. put jos jednom slovenci shuknuuu...... pozdrav svima :)
jebo MTV, debilan kanal
ovo je uzas, globalzacija medija, prodavanje muda za bubrege. sto se tice mcDonalda dabogda nikad dosao u bosnu da pravi profit preko ledja drugih a o kvalitetu hrane da ne govorim. pozdrav
Tuzno ali jadno ali ovaj "Bosanski" jezik sve vise lici na Hrvatski tako da nema puno razlike ako se emituje na Hrvatskom ili Bosanskom... same shit, different package :)
Za Edu Nadam se da ce doci McDonald's iz jednostavnog razloga a to je da simbol "m" McDonaldsa ustvari simbolizira da je zemlja u kojoj se nalazi da je "normalna"... naime, iz iskustva govorim, stranac kad dodje u BiH primjeti da nema Mc-a sto se cini nekima dobra stvar a nekima cudna... uglavnom, BiH i Albanija su jedine zemlje u Europi koje nemaju Mc i to je porazavajuce... nismo nesto posebni po toj cinjenici nego jadni na neki nacin! McDonald's je uspio u zemljama koje imaju poznatiju i tradicionalniju hranu nego nasu pa uspio bi i kod nas ako se otvori... Najiskrenije, nisam ljubitelj Mc-a ali volio bi da postoji barem u glavnom gradu!
Ja bih zelio reci da nisam nacionalista i super je ovaj kanal, ali ima jedna stvar koja me jako brine i zbog koje cu bojkotirati taj kanal. Naime, taj kanal ce se emitirati na hrvatskom jeziku! Tako je dogovoreno! Na hrvatskom i slovenskom a Bosanskom nece! Zato pozivam ljude da bojkotuju taj kanal! Barem da se firme iz BiH ne reklamiraju na tom kanalu!
mtv = pink
pojede nas GLOBALIZACIJA... ljudi nije to sve tako ruzicasto ko sto mislite... doduse, nemamo mi nikakvog izbora..
SUPER IDEJA!
divno. a zna li se iz kojeg grada ce se emitovati program?