Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu to počeli otpuštati raju sa psihijarije.... o.O
Koji pacijent !
Ovo u njegovom selu tajkuna prolazi k'o išta. Sreća pa su komentari na klixu više nego razumni. I tačni. Iza svega toga leži jedan neviđen apsurd
Hajde sta pljujete po svemu. Interesantnije i orginalnije je ovo nego 90% balkanske scene. Isti tekstopisci/kompozitori/producenti itd. rade sa 90% scene, i zato nam je scena shit. Po receptu daj lovu evo ti sHit. Ko god uradi bilo sta drugo osim pop/etno/folk/trasha odma je drugaciji i orginalan. Ovo sto je Mirza uradio nije 100% gdje bi moglo biti, ali dok ima ideja nista nije nemoguce. Btw. Sretan vam svima Smak Svijeta!!!
Smatram da su primirivni, i.dioti, odroni i slicno upravo oni koji ne vide trud ili su totalno neafirmisani mladi ljudi koji ne podrzavaju nista osim zapada. koji smatraju da sve sto dolazi sa Balkana je smeć.e i ne podržavaju ljude koji možda nisu previše muzicki talentovani ali imaju želju da prenesu neku poruku. Mirzu bih nazvala jednim mladim čovjekom koji je osjetio strast prema onome što radi i USUDIO se podijeliti to za rasliku od mnogih koji ne vide dalje od svog nosa i \'\'hejtaju\'\'. Samo naprijed Mirza.
To sto samo slusate DM sat pa culi nesto novo pa hejtate, meni opste ne zvuci lose, ali ja volim rock, alternativu i siverinu!
Pošto mi je ovaj i.d.i.o.t obrisao komentar sa youtubea, moram ovdje da napišem svoju misao a ona glasi: Odavno ništa gluplje nisam čuo.
je li ovo neka zayebancija?
Kakav je ovo kr.et.en Boze sacuvaj ovo je jedan pe.d.er kojeg je momak ostavio i neznam tko moze ovu glupost saslusati do kraja... FFFFUUUUJ KAKO GA NIJE STID SAMOG SEBE
koja budaletina
DEFINITVNO BOLJI OD LAKE
I onda se cudimo sto nam je omladina takva kakva jeste, zaostala i primitivna, sto na Acinom koncertu bude 15 milja, a na Stukama 300 posjetilaca. Pa kako nece kad urbani, gradski portali daju medijski prostor ljudima poput ovog momka koji je ocito ometen u razvoju
Odron!
Jest ovaj ograisao!!
Nek vama Aco Lukas dobro pjeva...pustite momka nek pokaze sta zna...odmah ste ga napali glupim komentarima...svaka cast Mirza...samo naprijed :)
Nit je kad Dino Merlin progovorio o vjeri, naprotiv, poznata je stvar da to drži u strogoj privatnosti, nit je muzika zabranjena u Islamu...al su zato Japanci uznapredovali u \'uzgoju\' moždanih sinapsi pa možda i za tebe ima nade...
\'Kalendar Maja prema kojem 21. decembra nastupa kraj svijeta\'\' Ja samo ne kontam jesu li ovi \'\'novinari\'\' baš toliki idioti il se samo za.j.e.bavaju?