Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To majstore!!Naravno treba da ga ostave na miru i treba to da zahteva pa ljudi imajte dusu!!On to nije uradio verujte mi na rec ja to znam!!jedite...Michael Jackson je najbolji a to sto ga optuzuju je cista idiotija a oni su pravi idioti maniti!!MICHAEL JACKSON JE NEVIN!!!
Vidjeće te kad mu u po frke počne otpadat dio po dio tijela.Prvo lice počne da se guli,pa kosa opada,pa uho mu otpadne itd.Hoče se sjebat majke mi to čemu se i desit.
ma dajte pustite covjeka. ako je cudak nek zivi svojim cudackim zivotom. A sitnih grebatora u americi , sad svi zlostavljani, u picku materinu ...
NIJE covjek vise
Jadnik. On je lud.