Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno opet pobijedujemo ;)..U najmanju ruku glavni favoriti! :D
Marija Sestic nas nije obrukala, daleko od toga, bili smo na 11. mjestu od 43 zemlje, zar je to bruka? Maja Sar je fantasticna pjevacica, odlicna spisateljica - i zelim joj puno srece!
Tekma 26/5 Irska - BiH, yebo finale Eurosonga idemo za Dublin!!! A Mayi sterno...
Maya je divna osoba i drago mi je sto je poznajem, sigurno ce biti neka dobra i kvalitetna pjesma i otkud ti to da je razvela Mahira pa se udala za njega ? http://www.youtube.com/watch?v=l4oVFDE8QYI - za one koji kazu da ne zna pjevati :)
Pojma nemam ko je ova MaYa Sar ni kome je sve dala da bi je poslali na Kurosong al znam da prvi put u životu željno iščekujem taj dan, zbog Ramba Amadeusa naravno...
i tebi puno srece :-)
nije ovo redosljed nastupa nego redosljed glasanja!
E da vam kažem za ove komentare, fulili ste poentu ŽIVOTA!!! Maya Sar nas predstavlja na 57. Eurosongu u Baku-u. Takmičenje će biti održano u Crystal Areni. Maya ima FANTASTIČNE glasovne mogućnosti te je najpoznatija po svojoj pjesmi \'Nespretno\'. Predstavljanje pjesme će biti održano do 12.Marta(redakcijo malo se potrudite i iskopajte jos vise informacija :D) Budžet za ovu godinu nam iznosi 150.000 KM i to je veoma malo. Ove gadosti sto pišete o Mayi nemozete pisati jer je uopšte ne poznajete. BOSNO PUNO SREĆE U BAKU-u!!!
Maya ne zna pjeva? hahaha pa jesi li ti normalan? hajde malo pregledaj youtube, pronađi njene izvedbe uživo pa se stidi...
Nem nam ulaska nikako u finale !!! Maya nije losa ali je dosta blijeda pojava kako glasovno, tako i energijom. No, najvaznije za Kukrica je da ona zna engleski pričati da ne obruka za Boga Bosnu !! :)))
Zar ne bi trebale da nas predstavljaju kompletne licnosti - Maja razvede Mahira od zene da bi se udala za njega, sada je zbog njega guraju ... Ma bravo za nas Bosance, ni u muzici bez stele. :(
pa da li vi provjeravate šta pišete,ovo nije prvi put da imate grešku u naslovu
četri ili četir??...prozdrnuli ste jedno \"i\"
dovoljno je da procitam naslov \"cetri\"
Nemam ništa protiv Maje Sar, samo... hoće li nas ikada predstavljati neko a da nije preko štele??? Koji su kriteriji uopšte - zna se! Bilo bi korektno da postoji naš domaći izbor, a da žiri bude recimoooo neko sa strane. Bio bi to dobar početak za kvalitet, pa bi se onda mogli nadati nekom plasmanu... Ali... avaj... ni druge sfere nisu bolje uređene pa zašto bi i ova?!
\"četri\"
svaka cast predstavnicii al ovaj eurosong je cisto sranje...koliko se para potrosi na te gluposti moze se pola sarajeva nahraniti i jos da za pse lutalice ostane...a sta nam donosi? nista...jer realno,nikad necemo pobjedit...