Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maximalno
MASSIMO JE MASSIMO. Obradi bilo koju pjesmu i otpjeva je fantastično u svom stilu,ali njegove pjesme rijetko se mogu otpjevati kvalitetno kao što to on radi. Glas i stil pjevanja za RESPECT.
Ovaj Fosil jos pjeva😳😳??Ma megazvijezda covjek,umislja da je veci od čole
Mi Nismo Sami ❤
jedna od boljih.... jedan je Massimo "Za tvojim korakom ću ponovo, bilo da sam sam, ili s tobom zajedno. Za tvojim dodirom ako potonem, pusti me, nek potonem. U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam. Dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem, izvuci me sa dna ponovo, ne daj me.   Dodirni me slučajno, udahni mi život ponovo, ti to možeš sigurno, rukom koju znam već odavno. Za tvojim pogledom ću pogledom, bilo da si tu, il' ko zna kol'ko daleko. Za tvojim dodirom ako potonem, pusti me nek potonem. U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam."
Uvijek me nervirao kao pojava, imao sam dojam da je napuhan nekako. Onda sam jednom odlucio poslusati njegove pjesme, i od tad imam potpuno drugacije misljenje. Mislim da je jedan od najboljih pjevaca na nasim prostorima, a ima i taj neki iskreni odnos sa Bosnom, ne dolazi samo da pokupi lovu (jer realno nema ovdje neke love posebne)
@supermrga a mama ti se zove Bosna? kako simpaticno
Gospodin. živ i zdrav bio.
kakav massimo dajte nam cecu hajriju gegaj tomsona i ostale da se urbanizujemo i da sirimo dobre vibracije i poruke omladini