Muzika
70

Massimo uoči operacije: Ništa me neće spriječiti da bh. publici pružim najbolje

Klix.ba
Massimo (Foto: Klix.ba)
Massimo (Foto: Klix.ba)
Sjajni hrvatski muzičar Massimo Savić morat će na operaciju kičme, ali to neće poremetiti njegove planove za turneju po Bosni i Hercegovini.

"Prvo bih se želio zahvaliti svima koji su zadnjih dana nudili pomoć oko mog zdravlja, ali za to nema potrebe. Iako su naslovi u novinama bili dramatični, znajte da nastupi nisu ugroženi i da je situacija pod kontrolom", kazao je Massimo.

Njegova operacija zakazana je za 13. april, ali će prije toga održati planirane nastupe u pet bh. gradova.

"Moji scenski nastupi i dalje su besprijekorni, pa pogledajte samo komentare fanova na netom održanim nastupima po Srbiji ili s koncerta u Rijeci", istakao je Massimo i dodao: "Ništa me neće spriječiti da bh. publici dam ono najbolje što moja muzika jest. Zato se nadam da će još jednom moja publika ispuniti do posljednjeg mjesta auditorij u Mostaru, Sarajevu i Bihaću, a još me više veseli da su koncerti u Zenici i Gračanici već rasprodani".

Njegova turneja po BiH će početi u Mostaru, 5. aprila u dvorani "Herceg Stjepan Kosača", slijedi koncert u Zenici, 6. aprila gdje će Massimo pjevati u Bosanskom narodnom pozorištu. Potom će 8. aprila nastupiti u Gračanici u Bosanskom kulturnom centru, a 9. aprila u Sarajevu u prostoru Doma mladih. Turneja će završiti 11. aprila u Bihaću u dvorani Luke.