Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitali jednom njegovu kćerku Ildu da li se može povući paralela njene i Šabanove karijere. Rekla je jednostavno: "Šaban je Šaban." Uz njegove pjesme se odrastalo, imala prva pijanstva, dočekivale nove i ispraćale stare ljubavi. Uz njegove pjesme se istovremeno plakalo i veselilo. I kada sve to saberete jednostavno rečeno: "Šaban je Šaban."
Mogu te voljet ili ne, ali bio si majstor svog posla.Rahmet ti dusi lafcino
sve ok, samo bez rahmeta
Ne kontam kako ljudi govore liku rahmet mu dusi i slicno? Niti je klanjao, niti postio, niti davao zekat, niti ucio Kur'an itd. itd. da ne nabrajam islamske šartove, pa kakav bolan rahmet? Zato sto ima.ime dato po muslimanskom mjesecu Sa'banu odmah je i on musliman? Koliko ima Muhameda koji veze sa islamom nemaju, a koliko je samo danas u svijetu Alexa, Christiana, Kevina, Patricka, Ivana, Marka koji i klanjaju i poste i uce Kur'an svaki dan i za sebe govore da su muslimani, kao sto i jesu.
Niti ga mrzim, niti mu zelim lose, ali frajer ba lokao, pjevao, pio po kafana gdje se toci naravno alkohol, cini blud, razvrat, hiljade losih stvari i vitav zivot tako, a na tome i preselio, nije se kanio toga do zadnjeg daha. Sta reci, lakve dzenaze, rahmeti i beneficije koji imaju mu'mini? Samo kod nas u Bosni i okolini....pravo neuk i zbunjen narod.
@entropium sve si ti napisao ima logike i to je ok, ali jedna stvar je veoma ključna, ako se čovjek deklariše kao musliman i sve to radi, on ima nade kod Allaha da uđe u dženet,.. jer Allah je milostiv i sve to može oprositi, ako hoće, osim toga, čovjek je uradio i neki hajr u životu nije samo dodirivao dno,.. međutim ako čovjek nije bio musliman, onda je propast zagarantovana,...
Došao je tiho i otišao u legendu ! Za saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom uvijek se poklopi više nesretnih ili loših okolnosti : pijani vozač bez vozačke dozvole, radovi na autoputu koji usporavaju kolonu i sužavaju cestu na 1 traku, faktor rizika umornih vozača koji nisu spavali subotu večer, a putuju nekud u nedjelju ujutro. Mnogi će reći sudbina, ali ta se sudbina lako mogla izbjeći da se spavalo poslije nastupa do podne, pa onda ustalo i tražilo vezu za BG.
Kažu lav je kralj e nije ima jedan veći.... Nekako samo se sjetimo boga kad odu neki poznati... A poznati i dobri ne znače isto. Ja ga osobno nisam poznavao ali oko pola tri ujutro zna mi je biti najbližnji
ode jos jedna ,,crvena beretka,,
Ocito je da su njih dboje imali nesto zajednicko!!!
Mrzim narodnu muziku osim Beslica,mrzim one koji su bili protiv naroda BiH
Da podsjetimo!,daj ukini taj dio teksta majke ti
SMRDONJE NA APARATIMA
@Black909 Sta ti muslimancino muminujes ko da su svi muslimancine na svijetu je bo vas taj ekspanzijski teroristicki gen isto ko da jedino oni koji idu na namaze i dzumaju ce otici pred takozvanog Allaha A dok kriscani ce otici u crnu rupu Mars pseto radikalno
cuj i ovaj pedercic marijan se oglasio
Nakon njegove smrti mnogi "muzičari" žele ovako zadobiti pažnju. Pustite čovjeka da počiva u miru.
Oj al mi jebaste mater
Jesu li se dzemati oprostili