Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KakAv Plavi orkestar, ako su mu pjesme onog tipa kao sa Draganom Mirkovć, nek\' se zagnjuri glavom u zemlju....
vidi žere, starog alkosa
H A L V A !!
Pogledaj ti samo tih faca kretenskih!! I ovo kao nesto predstavlja Sarajevo, ova bagra. Sve furda do furde a na prvom mjestu najcuveniji kapar Losic.
Žera legenda
Tipični bosanski komentari -potvrda one stare : glup ko Bosanac
VAŽNO DA GA JE S E V E IZNENADILA
\"Taman sam mislio da sam siguran, a kad ono samopouzdanje mi je upravo palo. Iako smo prijatelji, čini mi se da ja nisam taj\", rekao je Saša ne vjerujući šta mu je priredilo njegovo društvo. ja ne mogu da vjerujem šta je on izjavio... kakva je ovo konstrukcija rečenice?
istegla se od cekera
oličenje patetike,tip koji se sa svojim pjesmičuljcima nije pomakao od razmišljanja i kreativnosti dvanaestogodišnjeg djeteta,isfabrikovan od miljea poznanstva i šatrologije,nesposoban da sa 40 i kusur napravi šta zrelo... ma daj...ufurana ,lažna veličina kakvih je u ovoj nesretnoj zemlji na svakom koraku.
vidi kolikacka je ruka kod loše
ovaj uhljup ikad okupa, operel kosu i promjenil ćorape?
trebao si je okačiti prije ovog albuma, upropastio si samo one stare hitove sa ovim novim fuj pjesmicama ... komercijala zdraavo
joooooj...polunarodnjacki povrsni pjesmuljci pisani od pjevaca i tekstopisca koji je operisan od kvalitetne muzike i ukusa....nafuranog da je naki skroomni bard. ma daj.
BBBBBBBBLJLJLJLJLJLJLAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !
Ovaj losa godinama obmanjuje raju da odrzava posljednji koncert karijere. A raja odu i kazu :\"ma ajd da odem, zadnji mu je..\"
Kome je još zanimljiv on i njegova kapa?!