Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eo da nemorate kopat ko gdje kako sta Bend se zove GLENN MILLER ORCHESTRA. Treba da sviraju u Sarajevu 17.01.2012. Svirat ce u BKC u i karte se krecu od 47 do 23 KM Fakat nadjite nekoga sa osnovnom skolom za ove evente. Stalno vam se desava da ili fulite stvari koje se dese (Proslava rodjendana Van Gog ha u Slogi) pa nadalje. A i kad napisete fali vrlo cesto ko gdje kada i sta.
GLENN MILLER ORCHESTRA
Ko - kada- sta - gdje - kako .... mama mia. ova redakcija ima ozbiljan problem.
Ima ono pravilo koje se uči u osnovnoj. Nešto tipa, kako se konstruiše rečenica, ko, šta, gdje... Kad` bi ovi \"novinari\" imali osnovnu.
fakat, nigdje se ne govori ko je izvodjac... tako to ide kad novinari rade na normu i ne citaju ono sto kopiraju
Jedan od prvih gradova u kojem su upriličili koncert u okviru turneje \'\'In the Miller mood\'\' bila je Ljubljana, gdje su u Hali Tivoli oduševili ... Nakon ovog nastupa slijedi... A KO? KO JE IZVODJAC? Ja iz clanka mogu pretpostaviti \'\'MIller\'\', ali bojim se da ni vi niste sigurni :S