Ljubljana eruptirala u Millerovom raspoloženju

S
Sarajevo-x.com
22.12.2011. u 11:55
0
6
Ljubljana eruptirala u Millerovom raspoloženju
0
Ljubljana eruptirala u Millerovom raspoloženju
Jedan od prvih gradova u kojem su upriličili koncert u okviru turneje ''In the Miller mood'' bila je Ljubljana, gdje su u Hali Tivoli oduševili gotovo tri hiljade ljudi dvosatnim programom prepunim bezvremenskih hitova jazza i swinga.
Nakon ovog nastupa slijedi turneja po Austriji, Češkoj i Slovačkoj gdje je većina dvorana već rasprodana, poslije čega dolaze i u našu regiju gdje će nastupiti u Lendavi, Zagrebu, Mostaru, Podgorici, Sarajevu i Beogradu.

Ulaznice za koncerte u našoj zemlji, koji će se održati 15. 01. u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru i 17. 01. u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, su već u prodaji putem mreže www.kupikartu.ba.

Sponzor ovih koncerata HT Eronet, kao i pokrovitelj Ambasada SAD-a, su prepoznali vrijednost gostovanja ovog orkestra u našoj zemlji te su svojim učestvovanjem u ovom projektu omogućili našim građanima povoljnije cijene ulaznica u odnosu na region, a s obzirom na savršenu reputaciju koja prati ovaj orkestar i fantastičnu atmosferu na njihovim nastupima, ulaznice po cijeni od 23, 34 i 47 KM predstavljaju idealan poklon za božićne i novogodišnje praznike.


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: