Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lepa Brena se 1993 slika sa četnicima an 2023 se slika sa balijama na Vlašiću, svjetska žena svijum…
Najbolje se okretat kako vjetar puše
Lepa Brena je narodni heroj 93 sirila triper medju chetnicima
Ovi što su oslobađali Opaljenik na Vlašiću na minus 20 ispadoše baš majmuni.
Jel bio I sejh Pezic, penicilin za ruznu lepu Brenu?
Za sve komentatore zarobljene u prošlosti sa negativnim mislima šaljem vam pouku: DOK GOD VI ŽIVITE OD PROŠLOSTI ZABORAVLJATE UŽIVATI U SADAŠNJOSTI I SKOROJ BUDUČNOSTI.
Kakav idiotski stav.
Arena Šator
Arena na Vlasicu? :D
Ovi pjevači, malo je reći bagra..sve šupljaci
"Pobili su mi familiju dok im je ona pjevala, al' sad joj i ja mašem jer sam naučio lekciju. Ima da joj dadnem 100 maraka, jer ipak ona treba da živi, dok ja i moji trebamo da crknemo. Ako joj svi me damo po 100, noj će bar biti dobro. Naša Fahreta, što je pjevala Arkanovcima. Kad će Ceca, da idem?"
Prema broju rasprodatih koncerata u BiH odlicno finansijski stojimo a vrlo blisku istoriju smo zaboravili u potpunosti
zar vlasic ima arenu?
Mashallah!
Zapalila je ona I SFRJ 90 ih
Arena? hahaha
Ulozi po malo para radi reklame u medijima, samo neka se vrti, i narod kako ovca pohrli. Senade, i face tv, nisi joj smio postaviti niti jedno pitanje koje bi joj postavili gledaoci, padaš za sitan novac, na žalost za novac se kupi sve čak i obraz.
General Alagić se okreće u grobu.....
Jbg tek se sad vidi sta je Balkan. Jedna velika palanka, kaljuza, blato i malogradjanska sredina, gdje se vrlo brzo zaboravlja sve.
Otkako je UZP preuzeo Vlasic koji je general Alagic oslobodio, od Vlasica se pravi federalna seljacka Jahorina!