Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al’ obavezno u maskirnoj sa trobojkom,to nad podsjeća na neka sretna vremena.Kad si stasom i glasom,ustala protiv ugnjetavanja rodne ti Bosne.
Ova je pjevala Skorpionima dok su poklali bosnjake po BiH
Svi pjevaci iz Srbije trebaju prvo OBAVEZNO posjetiti Potocare i Srebrenicu pred koncerte u Sarajevu ...... tek onda da se puste karte u prodaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliko mi se ova zena ogadila da ja vama rijecima nemogu opisat
Ti si za žaljenje. Sta ti je ona uradila ili bilo kome sta je ona lose uradila da se može jedna ruzna riječ reći protiv nje? Nikome nista, pjevacica pjevala narodne pjesme.
Breno nisi pozeljna u bih,pjevaj onima kojima si i naucila i kojima si i u agresiji na bih bila podrska i koji su u tvojoj rodnoj domovini izvrsili genocid pobivsi goloruk narod u srebrenici. zato nemoj da se pojavljujes vise u sarajevu jer uopste nisi dobrodosla.
Gdje ćeš droljo u Sarajevo 1600 djece ubjeno od onih što si im opjevala idi Milojku pa peevaj ostsvi nas na miru ko da te ko više i sluša
Bolje ne dolazi može te Hatalj zaskočit otet ti tašnicu
Ne zabaoravljamo slike s uniformom brenooo
Jelena, Jelena ... Nismo zavoravili da si chet njiku sha.
Idi bre breno slepa
šupičqmaternu
Dizala moral Srpskim gurbetima.
Cet nikusa a gore od toga je ko god dodje u zetru
Odhebaus cetnikkuso chuvena
Odhebaus cetnikkuso
Opet bi isto uradila kao i 93! Treba to imati na umu…
Kada je sljedeca estetska operacija??? Nesto mi se naborala, potrebno sto hitnije zatezanje!!!! Kome je ovaj frankenstajn jos interesantan.??? Seljancura sa dna kace, bila i ostala.
boli i ne prolazi ...aa Brenka ..treba polako da se polozi racun pred svevisnjim ...
Ma mrš! A i klix,na sta si spao!