Poslušajte je
0

Laka i Lela predstavljaju novu pjesmu "Kraj", u spotu se pojavljuje i njen sin

I. S.
Elvir Laković Laka i Mirela Lela Laković predstavljaju spot za novu pjesmu "Kraj". Zanimljivo je i to da se u spotu pojavljuje Lelin sin Roko.

"Kraj" nas podsjeća na važnost oslanjanja na vlastite moći i hrabrosti da krenemo naprijed. Emotivnim stihovima i radiofoničnom melodijom, Laka i Lela nas vode na putovanje samospoznaje i ohrabruje nas da pređemo preko svega što nas koči.

"Jer svaki kraj je i početak novoj sreći", ističu stihovima i dodaju kako žele podsjetiti ljude da je snaga u njima samima i da uvijek postoji nova prilika za rast i napredak. Svi naši snovi ostvarivi su ako se usudimo napraviti prvi korak, a kad konačno skupnimo hrabrost i napravimo ga, sve se mijenja.

Prateći spot režirali su Zoran Kubura i Bojan Hadžiabdić iz video produkcije DOKSA, a montažu potpisuje Bojan Hadžiabdić. Uz Laku i Lelu, u spotu se pojavljuje i njezin sin Roko. Kolorima nabijena vizualna priča prati Lakine stihove, i jednostavno, a vrlo efektno opisuje "kraj il' početak".

Novi singl nadahnuće je i vjetar u leđa svima koji stoje na mjestu, a žele krenuti dalje, i pravi je podsjetnik da je svaki ‘Kraj’ zaista i novi početak.

Pjesma je dostupna na svim digitalnim platformama. Laka i Lela će uskoro objaviti album.