Saradnja s Dallas Records
0

Elvir Laković Laka najavio album "Mama", na njemu će se naći osam pjesama

I. S.
Elvir Laković i njegov bend Laka za hrvatsku diskografsku kuću Dallas Records objavio je singl i video "Mama" te najavio skorašnju objavu istoimenog albuma.

Na albumu će se naći osam pjesama koje je napisao i uglazbio Laka, a album snimljen u studiju Naš studio' u Makarskoj, producirao je Matko Gaće.

Prepoznatljiva kreativnost i univerzalni umjetnički izražaj brata i sestre Laković standardno ni ovoga puta nisu izostali, osim što su oni pomalo nedostajali na sceni. O albumu nisu puno otkrivali, kaže Laka, da ne bi bili subjektivni:

"Iznenađenje je kako sam uspio sve izmisliti, a najbolje je da ne očekujete ništa da se ne biste razočarali", izjavio je, ali ipak je otkrio da je idući singl "Kraj" njemu najdraža pjesma s albuma, a spot za nju ih je sve "preiznenadio".

Spot za "Mamu" nastao je u režiji Tarika Biče. Snimljen je na željezničkoj stanici u Sarajevu. "Mama" i njen ritmični plesnjak sigurno će se naći na mnogim ljetnim top listama, a jedva čekaju doći u Hrvatsku i nastupati. Back vokale pjeva Lakina sestra Lela, a aranžman je djelo Lake i Dine Šukala.