Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes ba slusat haaaaaaaaaus! Samo technooooo!!! https://www.youtube.com/watch?v=GLubWM7NB2M&list=RDz3-MxLWa4QE&index=3 Šamanski dokazano
Elektronska muzika je najbolja i najnaprednija svjetska muzika! Najbolja za ples i definitivno kvalitetnija od ove naše seljačke turbo folk muzike koja se samo na Balkanu sluša! Ovaj stil se meni ne sviđa, mnogo je bolji progressive techno, trance i psytrance! Ali, svako ima svoj ukus! Sven Vath, Chris Liebing, Umek, Adam Beyer, Above and Beyond, Tiesto, Paul van Dyk, John Digweed, Sasha, Westbam, Carl Cox, Astrix, Ace Ventura...svjetska imena!
nista capriati , lens , brejcha , pan pot , ...tiesto je odron zesci :)
Bezee,jebes ovaj minimal trance bez spice,samo se dzaba cojk iznervira
Ja ovih sto nastupaju po Trzoru klubu to nema ni ukupno hiljadu pregleda na svim mixovima ali on je DJ. Pa bolji su oni na youtubu sto mixove kod kuce prave.
Njegova je ona "Nc Nc Nc cncncn NCNCNCNC"
za njeg' znaju samo babo i mamu mu
i za tebe
@MamayevKurgan Evo ti plus jer nisi dao minus ovom gore,al si ostavio negativan komentar.