MTV Europe Music Awards
0
Laka primio nagradu izvan TV prenosa
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ljudi, zakljucite vise pricu o Laki. On se sigurno najjadnije od svih osjeca, jer je svjestan da njegov \"uspjeh\" ne dolazi zbog njegove kvalitete ili pjesama, vec samo i iskljucivo zbog toga sto ga agencije Fabrika i Supermarket guraju svojim vezama. I mora da se osjeca uzasno jadno i glupo. Ali kod nas je to normalno, usluga za uslugu. A da se vidi da je i ova Lakina pobjeda na MTV Adria samo vracanje usluge za uslugu svom klijentu, evo i ovaj link. Sve ce vam biti jasno: http://www.fabrika.ba/ba/?id=1&j=30&m=168&media=video
Moj Derpe, mislili Laka i Mirela da retardiranost prolazi i u Evropi kao u Bosni....
VIDJU HI NA SLIKI, PA NARAVNO DA SU HIM DALI NAGRADU IZVAN TV PRENOSA.
Damir@ i ja sam to isto mislio, ne mogu da vjerujem kakvi akteri se bacaju ovdje, pljujem po ovom sa-x-u, i vjerovatno ću ga lagano prestati posjećivati , notorne laži prosipaju, kao da ja živim u jebenoj bajci, sa Alisom u zemlji čuda.
Nije laka umjetnik, nego umjetni kurac!
u Bosni stvarno ljudi ne primjecuju nesto dobro i kvalitetno! ja mislim da je vas problem puno kompleksa i zavisti. mozda da se lijecite. covijek je umjetnik to se ne moze poreci
Usrase se i Laka i Mirela i Supermarket i Vesna Andre i Boris Siber i Kukric i sva ta svita oko Lake koja nas laze i terorise s njim vec podosta vremena!
Jao suplje price! Kao sto sam to napisao kada su ovi iz Supermarketa lagali da ce Laka biti na zavrsnoj veceri dodjele MTV nagrade, da je to jos jedna od niza PR lazi oko Lake koje proizvodi ova agencija, to se evo i potvrdilo. Ako sad svima nije jasno da se lazima i forsiranjem ne postize nista, neka onda ocekuju nove lazi i neka puse ovu suplju pricu koja nas bombarduje jos od futave Evrovizije! Fuj.
vi svi laki mozete samo mozete po*usit....kad cete se vi pojavit na MTV-u bijednici iskompleksirani ?
mirela priljepak
nisam znao da se udruzenje debila okupilo na ovoj temi. koji vam jeeeee???? nikada vama ugodit\' :|
Mirela je nesto izmedju super-woman i klauna. Eh da imamo vise ovakvih ne bi bilo dosasno u toj BiH :))
dobio je on kurčinu za uši..
debilne su ti Mirela ove cvike pravo...
E jest nešto i napravio