Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali lokalni bend podržan od sarajevske FGR. Osrednje ali kao i svi iz fine gradske raje imaju (pre)visoko mišljenje o sebi.
KOLIKO STE IM UZELI PARA ZA OVAJ ČLANAK ??
Hoce li ovaj grad ikada dovesti neki svjetski bend???
Damir Imamović nije bio jedini gost a za mene je bio i najgori... I Almas i Kugla su za njega večeras bili TOP... Toliko...
D Imamović pegla frajer Udav źivi🤣
E sad da ima neki sposoban tekstopisac, spisatelj, historicar Sarajeva pa da napise neki fin text o ovom koncertu i publici gdje se, medju rijetkim prilikama, veceras mogao osjetiti stari sarajevski duh.
Damir Imamovic je inace poznat kao veliki zavodnik i ženskaroš, pravi otrov za žene.
U domu mladih nema mladih?! Kako je danas normalnom čovjeku baviti se muzikom kad su najslušaniji u regiji stihovi dam dam dam, ili onaj kiklop Jala što i nema stihova i ne priča ni jedan jezik a oduševljena armija obožavalaca kaže na to 'remek-djelo, umjetnik ...'
E prvi cu nesto komentirati!