Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte ga, jeli platio grupi Kongres autorska prava za predivnu pjesmu Zarjavele trobente, koju je sredinom 90tih prodavao pod svojim imenom https://www.discogs.com/La%C4%8Dni-Franz-Star%C5%A1i-Va%C5%A1ih-Radosti/release/1138540 https://www.youtube.com/watch?v=2586jJAJGSs (zanemarite price, da ju je napisao i uglasbio on)
@krait Znaci, "koliko se ti sjecas", i "ako su se njih dvojica dogovorili", a pored toga protvrdjujes, da pjesme nije napisao Predin, mada ju je stavio na CD i naveo sebe kao autora? Priznajem, protiv takvih argumenata ne mogu, u pravu si.
Ja: (zanemarite price, da ju je napisao i uglasbio on) Ti: Besedilo: A. Buha Glasba: A. Subašič Aranžma: Lačni Franz Video: Ajda Žagar "Prema ZAMP-u (Služba za zaštitu autorskuh prava, Hrvatsko dtuštvo skladatelja) Tekst su napisali Aljoša Buha i Adam Subašić, A. Subašić glazbu, a Predin potpisuje aranžman. Vjerujem da oni imaju točne podatke." Prema tome ... mozda ubuduce da pokusas shvatiti sta napisem, ne da tri puta potvrdjuejes moje rijeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)